LOADING

Type to search

Stor Norsk kinohøst: Børning, Beatles og Hercules

aktiviteter

Stor Norsk kinohøst: Børning, Beatles og Hercules

Skjermbilde 2014-08-18 kl. 14.12.58

Colosseum Kino. Photo: Pstiland/Instagram. I høst får du se størsteparten av norsk filmelite på lerreter nær deg. Aksel Hennie og Ingrid Bolsø Berdal høster gode kritikker for sine dedikerte rollefigurer i Hollywood-rysaren Hercules, med «The Rock» i hovedrollen. I den norske «Råne»-filmen Børning, møter vi Jenny Skavlan som panser-babe med bein i nesen og den tidligere Oscar-nominerte Anders Baasmo Christiansen figurerer som bilgal deltids-pappa.

Beatles av Lars Saabye Christensen danner grunnlaget for årets største norske filmsatsning. Handlingen utspiller seg på Majorstuen, og som sikkert mange av bydelens beboere har den også blitt filmet her. Tenåringsdramaet har sterke aktører i ryggen som tidligere har stått bak kassa-suksesser som Kon-Tiki, Varg Veum og kritikerroste Den Brysomme Mannen. Så gjenstår det å se om Beatles kan følge opp.

Biletter til Oslo Kino finner du her!