LOADING

Type to search

Hotel: Villa Frogner Bed & Breakfast

aktiviteter Mat og Drikke velvære

Hotel: Villa Frogner Bed & Breakfast

Skjermbilde 2014-08-18 kl. 17.20.38

På Villa Frogner sover du godt og rimelig. Samtidig som det er stille og sentralt ved frodige Frognerparken. Villa Frogner kan tilby komfortable rom m/bad. Alle rom har kabel TV og gratis trådløs internett- forbindelse. Har man lyst til å slappe av i en badstue så er det mulighet for det. Frokost serveres i spisestuen hver morgen.

Vigelandsparken er Oslo`s mest besøkte attraksjon. Det er en stor park beskyttet fra trafikk, noe som gjør den til en fredfull oase i sentrum av byen. Bogstadveien er bare noen miunutters gange fra Villa Frogner. Du finner flere kinoer og en stor svømmehall i umiddelbar nærhet.

For mer informasjon og booking, trykk her.

Bed & Breakfast
Villa Frogner
Nordraaksgt. 26
0260 OSLO

Telefon 22 56 19 60
Faks 22 56 07 42
E-Post booking@bedandbreakfast.no

 

.

Tags: