LOADING

Type to search

Hotel: Saga Oslo

aktiviteter interiør Mat og Drikke velvære

Hotel: Saga Oslo

Skjermbilde 2014-08-18 kl. 17.05.08

Saga Hotel Oslo er et firestjernershotell i Oslo Sentrum, rett bak Det kongelige slott. Hotellet ble bygget i de blomstrende 1890-årene og har nylig blitt restaurert og modernisert av Delotis Design. Saga Hotel har alikevel beholdt sitt vakre utseende og tradisjonelle arkitektur.

Hotellet har et hyggelig og komfortabelt frokostrom. I lobbybaren kan du nyte en herlig kopp med kaffe, et glass vin eller noe å spise. Skulle du ønske det kan du ta med deg forfriskelsene til den lekre chill-out lounge med peis.

For de som liker shopping tilbyr vi en unik opplevelse så du kan spare tid og nyte ditt opphold. Oslo Shopping Deluxe guider deg til ledende internasjonale merkevarer, designbutikker og det siste innen Skandinavisk mote, som du ikke finner noe annet sted.

Les mer om Saga Hotel Oslo, og book rom her.

Tags: