LOADING

Type to search

Hotel: Radisson Scandinavia

aktiviteter Mat og Drikke velvære

Hotel: Radisson Scandinavia

Skjermbilde 2014-08-18 kl. 17.44.31

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo tilbyr Norgesbesøkende gjester majestetisk landskap og alle fordelene med en beliggenhet i bysentrum. Gjester kan gå til Slottet, Hegdehaugsveien, Bogstadveien og Aker Brygge. Det ligger fergeterminaler innen en 10-minutters kjøretur for sightseeingturer på vannet, og disse er startpunktet for båtutflukter til Fram, Kon Tiki og vikingskipene på Bygdøy.

Radisson Blu Scandinavia Hotel har 497 rom og suiter som tilbyr en kombinasjon av moderne design og klassisk komfort. Våre luksuriøse designersuiter, velutstyrte Business Class rom og komfortable standard rom gir turister og forretningsreisende et behagelig opphold i Oslo. Alle rom inkluderer gratis trådløst bredbånd og spesialdesignede madrasser for å gi deg en god natts søvn. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av suiter, fra Junior suiter til Oslofjord suiten med flere elegante rom og spesielle fasiliteter.

Summit bar ligger i 21. etasje og ønsker deg velkommen til en forfriskende cocktail mens du nyter den blendende panoramautsikten over Oslofjorden. De erfarne bartenderne lager gjerne til spesialbestillingen din eller serverer en klassisk favoritt. Sørg for at du tar en titt på de unike funksjonene til barens toaletter.

Hver rett i vår signaturrestaurant er middelhavspreget for å skape et minneverdig måltid. Dynamiske kokker skaper velsmakende retter med ferske norske ingredienser, og restaurantens fasjonable atmosfære tildeler en anelse av velstand til hver rett. Ukentlig tilbyr ENZO Restaurant en variert treretters meny basert på ferske, sesongbaserte ingredienser.

Hver morgen serverer Brasseriet den berømte Super frokostbuffé. Det omfattende utvalget inkluderer vanlige varme og kalde kontinentale og norske retter. Du kan også reservere Brasseriet for en privat gruppelunsj.

Du kan booke rom her, og lese mer om hotellet.

Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo
Holbergsgate 30
0166 Oslo
Norge
Telefonnr.: +47 23 29 30 00
Faks: +47 23 29 30 01
E-post: info.scandinavia.oslo@radissonblu.com

Norway:+02525
Europe:+00800 3333 3333
US & Canada:+1 800 333 3333

E-post: reservations.scandinavia.oslo@radissonblu.com