LOADING

Type to search

Hotel: Frogner House Norum

aktiviteter Mat og Drikke velvære

Hotel: Frogner House Norum

Frogner_house_Inkognito

 

Frogner House Appartment i Inkognitogaten har perfekt beliggenhet mellom Bogstadveien, Slottet og Solli Plass. Foto: Frognerhouse.no

Frogner House Apartment har sitt utspring i den vakre leiegården på beste Frogner, oppført i 1898-99 for Hansen & Gaarder ved arkitekt Halfdan Strøm. Gårdeier Olaf Martin Gaarder var selv blant beboerne her i år 1900. Blant leieboerne var det, også på den tiden, en rekke innflytelsesrike leietagere. Leilighetene var store og romslige, med inntil åtte beboelsesrom i hver leilighet. I senere tid ble gården bygget om til kontorer, før det i 1992 ble hotell.

Frogner House Hotell la litt av grunnlaget for vår filosofi; hotellet ble ansett som svært gjestevennlig og gjestene følte seg velkomne og hjemme. Hotellet var klassisk med lunt interiør, høyt under taket og store vinduer. Frogner House Apartments ble etablert i 2005, og det var naturlig å videreføre de verdiene som hotelleier Monica Skaugen la til rette for de tolv årene hun drev hotellet i Skovveien 8.

Frogner House Apartments har i dag 280 leiligheter for de som trenger et hjem når de er borte.

Klikk her for booking og mer informasjon.

Frogner House Hotel Norum
Adresse: Bygdøy allé 53, 0265 Oslo
Telefon: 930 10 009
post@frognerhouse.no

Previous Article