LOADING

Type to search

Nytt magasin sendt til trykk

aktiviteter interiør Mat og Drikke Mote velvære

Nytt magasin sendt til trykk

BM_vår_2015_cover

Da har vi sendt Bogstadveien Magasinet sitt vårnummer til trykk.

Du kan se det HER eller trykk på forsiden!

Magasinet blir distribuert i gaten i slutten av neste uke og til postkassene uken etter påske.

ENDELIG!

Våren er endelig her og vi gleder oss over at gaten ­begynner å ta form igjen etter 3 år med opprustning. De nye benkene er montert, søppelkassene utplassert og vi bare venter på at trærne skal plantes ut i april- mai måned.

Som en del av Bogstadveienprosjektet skal Oslo kommune reetablere ­Josefines park – Bogstadveiens ­hemmelige have. Parken har fungert som riggområde i flere år og det er på tide å gi denne parken tilbake til bybrukerne.

Målet er å skape en frodig grønn park i historiske rammer. De gamle trærne og ­smijernsgjerdet skal bevares, og de nye ­grepene tar sikte på å gjøre parken mer ­tilgjengelig og innby til variert bruk og ­rekreasjon.  Ny belysning vil gjøre det ­hyggelig å oppholde seg her også på ­kveldstid. Et stedspesifikt kunstverk for ­parken er under arbeid. Kunstneren Fredrik Raddum er tildelt oppdraget. Planen er å avduke kunstverket i forbindelse med ­nyåpning av parken i september 2015.

Vi har også satt i gang ekstra søppel­plukking 4 dager i uken i samarbeid med gårdeierne og prosjektet «Lønn som ­Fortjent» fra Bymisjonen. Les mer om ­prosjektet på side 78. Disse menneskene gjør en fantastisk innsats og holder gaten ren for ­søppel, uansett vær og vind. I skrivende stund venter vi bare på kommunens vårrengjøring slik at vi også får bort all grus og støv.

Vi har også endelig fått innkjøring til og ­gratis parkering for kundene våre i parkeringshuset i Bogstadveien 1. Nå kan du kjøre inn fra Bogstadveien, nedenfor Homan Bistro & Bar.

I løpet av april vil vi få tre nye flaggskipbutikker i Hegdehaugsveien. Nederst på hjørnet av Grønnegata åpner Nudie Jeans. Litt lengre oppe skal Kähler Design inn og på motsatt side, nedenfor Moods of Norway åpner Superdry egen butikk.

Det er bare å glede seg – det er vår!