LOADING

Type to search

Endelig

aktiviteter

Endelig

IMG_3663

Våren er endelig her og vi gleder oss over at gaten begynner å ta form igjen etter 3 år med opprustning. De nye benkene i Kebony er montert, søppelkassene utplassert og vi bare venter på at trærne skal plantes ut i april-mai måned.

Som en del av Bogstadveienprosjektet skal Oslo kommune reetablere Josefines park – Bogstadveiens hemmelige have. Parken har fungert som riggområde i flere år og det er på tide å gi denne parken tilbake til bybrukerne.
Målet er å skape en frodig grønn park i historiske rammer. De gamle trærne og smijernsgjerdet skal bevares, og de nye grepene tar sikte på å gjøre parken mer tilgjengelig og innby til variert bruk og rekreasjon. Ny belysning vil gjøre det hyggelig å oppholde seg her også på kveldstid. Et stedspesifikt kunstverk for parken er under arbeid. Kunstneren Fredrik Raddum er tildelt oppdraget. Planen er å avduke kunstverket i forbindelse med nyåpning av parken i september 2015.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har også satt i gang ekstra søppelplukking 4 dager i uken i samarbeid med gårdeierne og prosjektet «Lønn som Fortjent» fra Bymisjonen. Les mer om prosjektet på side … Disse menneskene gjør en fantastisk innsats og holder gaten ren for søppel, uansett vær og vind. I skrivende stund venter vi bare på kommunens vårrengjøring slik at vi også får bort all grus og støv.

Vi har også endelig fått innkjøring til og ­gratis parkering for kundene våre i parkeringshuset i Bogstadveien 1. Nå kan du kjøre inn fra Bogstadveien, nedenfor Homan Bistro & Bar.

Bogstadveien1garasjer_1501_helside

I løpet av april vil vi få tre nye flaggskipbutikker i Hegdehaugsveien. Nederst på hjørnet av Grønnegata åpner Nudie Jeans. Litt lengre oppe skal Kähler Design inn og på motsatt side nedenfor Moods of Norway åpner Superdry egen butikk.
Det er bare å glede seg – det er vår!

Previous Article
Next Article