LOADING

Type to search

Pent brukte barneklær hos Marthes Lekestue

interiør Mote

Pent brukte barneklær hos Marthes Lekestue

klessnor

«Preloved». I et gammelt flott hus nede i Hegdehaugsveien 28 i  (inn mellom Shoe Lounge og 7-11) finner du Marthes Lekestue – en butikken utenom det vanlige. Butikken tilbyr dukkehus, leker, hobby-utstyr, interiør og ting med sjel, humor, kvalitet og signatur. Jeg er opptatt av ting som har en historie og kan gi en affeksjonsverdi, sier Marthe og nå satser vi også på pent brukte barneklær.

old style

Sammen med prosjektleder Miriam Moe har de i 2015 startet et prosjekt som vi kaller «Preloved», altså pent brukte barneklær. Gjennom dette prosjektet ønsker vi å kjøpe dine brukte barneklær, som vi håndplukker ut fra det du tilbyr oss. Alle klær må være originale kvalitetsmerker uten flekker og hull.

annonse_second-hand

Og nå har de også kommet med ny nettbutikk. Sjekk ut: http://martheslekestue.no/
Marthes Lekestue er en av to butikker som ble anbefalt av motehuset Louis Vuittons cityguide over Oslo. Ta turen innom og opplev noe helt annet!

11178664_10155466386415293_1221774899_n

tegningomoss

 

klar

leker

interior

dukkehus

bursdag