LOADING

Type to search

Høstmagasinet sendt til trykk

aktiviteter interiør Mat og Drikke Mote velvære

Høstmagasinet sendt til trykk

Bogstadveien_Magasinet_1503_forside

Du kan lese det her!

Ny park og ny matfestival!

Markedsdagen gikk av stabelen 12. september med det største besøket noensinne – trolig nærmere 120 000. Værgudene var med oss og mange butikker satte omsetningsrekorder. Dette var også to dager før valget og flere av de lokale politiske partiene stilte opp med stands på Valkyrie plass. Ordfører Fabian Stang kom og kastet glans over de fremmøtte sammen med flere andre politiske topper.

IMGP3900

Josefineparken, som var lager- og riggtomt under opprustningen, settes nå i stand og skal være klar til åpning 20. oktober, og 29. oktober avdukes også spennende kunstverk i parken. Det er bare å glede seg!

Mat i Bogstadveien

«Mat i Bogstadveien» arrangeres for første gang lørdag 10. oktober. Vi har et stort mangfold av mat- og delikatessebutikker, restauranter og kafeer som selger matrelaterte produkter i gatene våre. Disse vil vise seg frem, og dette blir ganske enkelt en kulinarisk reise fra Kirkeveien til Parkveien med smaksprøver, gode tilbud og hyggelige overraskelser. Vi håper dette kan være én spire til et nytt og spennende marked i gaten. Les mer om «Mat i Bogstadveien» på side 93.

Tenningen av Julegaten vil i år finne sted torsdag 12. november. Flere andre internasjonale byer har viet julegaten vår stor oppmerksomhet, men den er faktisk kun laget for oss!
Til slutt gratulerer vi Bogstadveien Magasinet med 15 års-jubileet i år! Det har vært mange spennende artikler, fine moteserier, gode tips og mye inspirasjon gjennom alle disse årene, og vi er stolte over samarbeidet. Hipp, hipp – hurra!

Previous Article
Next Article