LOADING

Type to search

Bli ny i bogstadveien

velvære

Bli ny i bogstadveien

IMG_4624

Med topp moderne utstyr, erfarne leger, sykepleiere og hudpleiere, har Novelaklinikken funnet sin plass langs Norges største handlegate.

– Vi har nylig overtatt Face It Medical/Klinikk Adam og Eva, og lager nå en kjede med syv laserklinikker rundt om i­landet. Vi ønsker å være en seriøs aktør i denne nisjen mellom de store, tunge operasjonene og velværebehandlingene, forteller ansvarlig kirurg Nikolai Paus Grova.

2

Mer tilgjengelig
Novelaklinikken vil konkurrere på kvalitet, kundeservice og tilgjengelighet for å nå sine kunder.

– Man vil fortsatt kunne gå til samme behandler som man har hatt tidligere. At klinikkene nå får navnet Novela­klinikken synliggjør bare at klinikkene har felles filosofi og behandlingstilbud. I tillegg kan man for eksempel reise på ferie til Kristiansand og samtidig ta en behandling på klinikken vår der, forteller kirurgen.

Profilen over tidligere behandlinger og produkter man har kjøpt, vil da komme opp i deres felles database.

– Dette gjør at en behandling hos oss blir av høy kvalitet, enklere og mer tilgjengelig, forklarer kirurg Paus Grova.

Majorstuen-motBogstadveien-NyFasade

Håndplukket personale
Novelaklinikken har valgt å satse på effektive og skånsomme behandlinger, fremfor plastikkirurgi og tunge operasjoner. De ansatte ved klinikkene består av både leger, sykepleiere og hudpleiere. I Bogstadveien vil det blant annet tilbys behandlinger innen injeksjoner, medisinsk hudpleie, laserbehandling, fett­fjerning med laser og figurforming. De har også ansatt en egen stylingekspert innen sminke, tidligere Farmen-deltaker Jon Lundemoen.

– Vi er stolte av å ha Jon med på laget. Han skal blant annet gi individuelle tips og råd om make-up under personlige konsultasjoner, samt være ansvarlig for eventer i klinikkene for våre kunder, ­forteller Paus Grova.

3

Form med laser
Blant de mest etterspurte behandlingene er «SmartLipo», også kjent som fett­fjerning med laser. Den første SmartLipo-laseren i Norge kom til ­kjedens klinikk i Kristiansand i 2009.

– Vi var også de første som utviklet og satte i system e­tterbehandling med «Triactive» eller «Eximia» for å oppnå optimalt resultat av fettfjerningen. Med SmartLipo-laseren smelter man fettet og suger det ut. Varmen gjør at man også får en hudoppstramming som ekstrabonus ved bruk av denne behandlingsmetoden, forklarer kirurgen.

4

Løft uten operasjon
Ordet «novela» betyr «bli ny», noe som står i stil med klinikkens behandlinger. Fraksjonert CO2-laser er det siste innen kosmetisk laserteknologi og fornyer ansiktshuden ved én behandling.

– Dette bruker vi blant annet på tunge øyelokk, poser under øynene og røykelinjer rundt munn. Man varmer opp huden og i ettertid vil man føle seg litt solbrent, men det gir ingen skorper, har god effekt og varer i årevis. Trådløft har også kommet for fullt og er et godt alternativ til operasjon for å få seg et ansiktsløft, forteller Paus Grova.

Stadig flere menn har også fått øynene opp for laser­behandling.

– Da går det mest i hårfjerning med laser på rygg og nakke. Fettfjerning av mannebryst med SmartLipo har også vært mye etterspurt av menn, sier kirurgen.

Pusser opp
Novelaklinikken i Bogstadveien skal selv få et lite ansiktsløft. Ny fasade er planlagt å stå ferdig i løpet av høsten, samt en større oppussing lenger frem i tid. I ­tillegg til klinikkene på Skøyen og Bogstadveien her i Oslo, er det nå Novelaklinikker i Kristiansand, Mjøndalen og Kongsberg, og det bygges nye klinikker både på Hønefoss og i Elverum.

Tekst & foto: Tina Madeleine D Halvorsrød

BOGSTADVEIEN 26-28    T 90 26 01 42

www.novelaklinikken.no

 

Previous Article