LOADING

Type to search

Julemagasinet sendt til trykk Les det her!

aktiviteter interiør Mat og Drikke Mote velvære

Julemagasinet sendt til trykk Les det her!

Omslag_BM_1504_web

Nasjonal og internasjonal oppmerksomhet
Lysekronene våre ble tent 12. november, akkurat 6 uker før julaften. Tidlig synes noen, men med den lange mørketiden vi har, skaper lysekronene en hyggeligere og ikke minst lysere gate. Resten av julelysene og julegranen på Valkyrie plass blir derimot tent 1. advent. Da kommer også nissen med gaver til de små.

Vi har fått mye internasjonal oppmerksomhet fra utenlandske sentrums- og handlegater for julegaten og lysekronene, som vi selv har designet. Vi har også fått nasjonal og lokal oppmerksomhet. NRK og andre TV-kanaler viser gjerne bilder fra gaten når de har saker om jul og handel, og Posten har laget egne frimerker og postkort med vår julegate som motiv. Disse får du kjøpt på Majorstuens postkontor. Les mer om det i magasinet.

Vår nettside bogstadveien.no fungerer nå på alle plattformer og vi legger ut mye informasjon om hva som skjer i gaten, også på instagram og facebook. Følg oss gjerne og bli oppdatert! Om kort tid vil vi også tilby gratis WIFI til alle som beveger seg fra Majorstuen og ned til Parkveien. Vi blir den første handlegaten i landet som kan tilby besøkende dette.

Vi vil gi våre kunder en best mulig totalopplevelse og ønsker dere velkommen til en hyggelig julehandel!
Gleder oss til å se deg og riktig God Jul!

Previous Article
Next Article