LOADING

Type to search

Får julestemningen tilbake

Mote

Får julestemningen tilbake

DSC_0674

Det skjer alltid noe spennende hos Moods of Norway og det er ingen tvil om at jul er favoritthøytiden. Med juledekorasjon, gløgg og grøt skal butikken i Hegdehaugsveien gjenskape den gode, gamle norske julen.
– Julen er blitt minimalistisk de siste årene, så nå vil vi gjøre den maksimalistisk. Vi skal få julestemningen tilbake, fastslår gründer og designer Simen Staalnacke.
Vi møter Moods of Norway-gründeren i kontorlokalene over flaggskipsbutikken i Hegdehaugsveien. Julehøytiden er desidert en av favorittene til Moods of Norway, og i år har de bestemt seg for å ta den helt ut.
– Vi skal lansere vår aller første julegenser, smiler han stort. Den strikkede unisex-genseren med god jul-tekst på er blitt hans beste julegavetips for hele familien i år. Det er også første gang butikken har barneklær i julekolleksjonen sin.
– Denne julen kan vi si at vi er en «one shop-stop» for julegaver til hele familien. Nå har vi klær til barn, herre og dame, samt sportskolleksjonen vår. Ullundertøy er en stor kategori hos oss, og vi har også lagd ullundertøy til barn, forteller han fornøyd.

IMG_2012

Juletradisjoner
I slutten av november lanseres julekolleksjonen til Moods, og butikken i Hegdehaugsveien byr opp til stor julefest.
– Det blir gløgg, cocktails, juleband, nisser og premiering av beste julekostyme, forteller Staalnacke.
Moods of Norway har bestemt seg for å være en levende butikk i jula, og det vil bli servert både gløgg og pepperkaker til kundene. Butikken skal dekoreres med julekuler, julelys, julelenker og det skal til og med trykkes julesanger på gulvet i butikken slik at både kunder og ansatte kan synge med. Moods-gjengen har også egne tradisjoner i butikken under juletiden.
– Hvert år har vi juleverksted og julefest med de ansatte med familie. Da kommer nissen med gaver, og vi koser oss med gløgg og grøt, forteller gründeren.

DSC_0678

mirrorsmev2

Samarbeider med Instagram-hit
Samtidig som julegenseren slippes, lanserer Moods of Norway også sitt nyeste samarbeid med den norske jenta Helene Meldahl. Hun står bak den populære Instagram-kontoen «mirrorsme» hvor hun tegner morsomme motiver rundt bilder av seg selv på speil og glass.
– Dette er veldig stort for oss. Vi har lagd pyjamaser, skjerf og toalettmapper med motiver hun har tegnet og hentet fra sitt univers av speildesign, forklarer Staalnacke.
Meldahl har fått mye internasjonal oppmerksomhet for sin kreativitet, og avisen Huffington Post har blant annet kalt henne for «the best thing on Instagram».
– Vi skal også bruke hennes kreativitet i butikken ved at hun tegner på et av speilene våre slik at folk kan ta bilde og bruke det som julekort. Digitale julekort er jo den siste trenden, smiler han.

STUDIO-SESSION-782-5-V1

Norge fra fugleperspektiv
I sesongens sportskolleksjon finnes også flere gode julegavetips. Sammen med Norsk Romsenter og den europeiske romorganisasjonen ESA har Moods lansert «Satellittkolleksjonen».
– Bildene på tøyet er tatt over Nordsjøen og Svalbard og viser blant annet en snøstorm som kommer inn over Norge. Printet på tøyet varierer også fra plagg til plagg ut ifra satellittbildet, forklarer han.
De er også de første som får lov til å bruke satellittbilder av Norge på klærne sine. Moods of Norway ønsker alltid å fortelle en historie med kolleksjonene sine og dette er ingen unntak – selv om Norge ikke er kjent for romfart.
– Satellittbildene kan fortelle oss om værforhold over hele verden, og hva er vel mer typisk norsk enn å bry seg om været, ler han

Hegdehaugsveien 34
Tel. 46749 050

www.moodsofnorway.com

Tekst og foto: Tina Madeleine D. Halvorsrød

STUDIO-SESSION-1454-2-V1

STUDIO-SESSION-818-5-V1

 

STUDIO-SESSION-634-6-V1

STUDIO-SESSION-321-14-V1

STUDIO-SESSION-155-22-V2

13432_6dbdbed2b0-153743-064-big

13410_f36814d380-magnus-big

13405_50734dfff1-wilde-reindeer-woolpants-navy-blue-mn-40836-big

13097_18a22fab35-wilde-reindeer-wooltop-blossom-mn-40777-big

12971_f4846a9f2d-flamur-ullsheim-baselayer-navy-blue-mn-40910-big

 

IMG_1998

IMG_1973

IMG_1962_v2