LOADING

Type to search

Gå vinteren i møte med et smil

velvære

Gå vinteren i møte med et smil

P1010939

Colosseumklinikken tilbyr tannhelsetjenester av høy kvalitet til alle. Nå har selskapet, som er i sterk vekst, flyttet inn i nye lokaler øverst på Majorstuen.

IMG_1482-Edit

Strekker seg for pasientene
En augustmorgen for et drøyt år siden sto et dedikert team klare til å ta imot pasienter i helt nye lokaler i Sørkedalsveien 10 C. Blomstene sto klare på resepsjonsskranken, bildene var hengt opp på veggene og helt nytt utstyr installert i alle tannhelseavdelingene. Colosseumklinikken sine kunder ble møtt av en ren og ultramoderne atmosfære. Det var derimot en ting pasientene ikke visste da de møtte opp denne mandagsmorgenen. Bak kulissene de siste timene skjulte det seg vanvittig med arbeid. Medarbeiderne hadde flyttet hele 19 år med klinikk på kun én helg, for at de alltid skulle være tilgjengelige for sine pasienter.

IMG_1572

Størrelsen påvirker positivt
– Til tross for lokaler på 1750 kvm og om lag 320 pasienter daglig, holder kulturen seg hjemmekoselig, sier klinikkleder Anniken.
– Her har vi det moro på jobb, samtidig som vi skaper en trygg tannlegevirksomhet for pasientene.
Colosseumklinikken har en stabil kundemasse og det er mange som følger sin tannlege i en årrekke. Klinikken tilbyr også en vaktordning som er åpen helger og helligdager for de som trenger akutthjelp.

IMG_1064Alt under samme tak
– Å ha en stor virksomhet fører til at vi kan lære av hverandre. Her jobber det både unge og nyere utdannede tannleger sammen med de som er godt etablert og har erfaringer fra en lang yrkeskarriere. Det unike med denne kombinasjonen er at de kan dra kompetanse på hverandres erfaringer. Klinikken har egen fagleder som er med på å bidra til styrking av den kompetansen som finnes i klinikken. Nye lokalene gir Colosseumklinikken større kapasitet og du vil finne alle spesialisttjenester, som for eksempel kjeveortopedi (reguleringstannlege), kirurgi, periodonti (spesialist i tannkjøttsykdommer)og protetiker (kosmetisk tannpleie) i tillegg til allmennpraksis. Ny-teknologisk utstyr gjør at du til og med kan bli behandlet for søvnapne (pustestopp om natten). Klinikken er utstyrt også med en moderne cbct-maskin som kan ta røntgen i 3d og snittbilder til bruk i blant annet implantatbehandling (titanskruer i kjeven ved tanntap). Er du av dem som lider av tannlegeskrekk, stiller klinikken med anestesilege så du kan få behandlingen mens du sover. Colosseumklinikken er opptatt av å lytte til pasientene sine, og tar du turen innom kan du få gode råd, slik at du selv kan bidra til å forbedre tannhelsen din.
P1010942

FAKTABOKS
• Colosseumklinikken er en nordisk tannlegegruppe som disponerer 41 tannlegekontorer med svært moderne utstyr.
• Avdeling Majorstuen har flyttet inn i nyrenoverte lokaler i Sørkedalsveien 10 C.
• Klinikken tilbyr de beste metodene innen forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie, og har alle spesialisttjenester under samme tak.
• Du kan få time både på dag- og kveldstid.
• En egen tannlegevakt kan blant annet hjelpe deg med tannsmerter, tannskader og traumer i helger og helligdager.
• Som Norges største tannlegeklinikk har de ressurser til å investere i kostbart utstyr og kontinuerlig opplæring og etterutdanning av de ansatte. Denne samlede kompetansen er like viktig som utstyret de bruker.

Name: Colosseumklinikken
Adress: Sørkedalsveien 10c
Contact: 23366700
www.colosseumklinikken.no
Info: Colosseumklinikken is a dentist service located at Majorstuen.
With a 1750m2 new venue, they offer all dental services, including specialist services.

Tekst og foto: Mari Therese Jørgensen og Colosseum klinikken