LOADING

Type to search

Chillout i Bogstadveien

aktiviteter

Chillout i Bogstadveien

ChilloutOslo2

Drømmer du om eksotiske og spennende reiser? Chillout Travel Store kommer til Bogstadveien! Den populære reisebutikken i Markveien på Grunerløkka åpner 1.mai ny butikk i Bogstadveien 41. De to grunderne Jarle Moberg og Fredrik Mørch Johnsen gleder seg stort til å åpne ny butikk, i norges mest populære handlegate. Det er åtte år siden masteroppgaven deres fra NHH ble arbeidsplass med den første butikken i Bergen. Tre år senere åpnet de butikken på løkka, og fikk eventyrer Aleksander Gamme med på eiersiden. Vi ønsker velkommen til en ny og spennende nisjebutikk! ‪#‎chillout‬ ‪#‎reise‬ ‪#‎ferie‬ ‪#‎tur‬ ‪#‎nybutikk‬‪#‎bogstadveien‬ ‪#‎hegdehaugsveien‬ ‪#‎majorstuen‬ ‪#‎majorstua‬ ‪#‎mangfold‬‪#‎shopping‬ @chilloutoslo @chillout_bergen

_SB41192 chilloutoslo1