LOADING

Type to search

STAND UP DELUXE FESTIVAL

aktiviteter

STAND UP DELUXE FESTIVAL

STANDUPDELUXEFESTIVAL_2

3 dager – 14 show – 88 komikere.
Torsdag 25. til lørdag 27. august 2016 presenterer vi Norges største stand up-festival med noen av de mest spennende stand up-komikerene i Norge akkurat nå. Dette er en intim, rocka og inkluderende festival som er en hyllest til stand up-sjangeren, artistene som opptrer og det fantastiske publikummet vårt. Du får se nye talenter, etablerte komikere og kjente navn. Du kan se show på klubben inne eller i telt eplehagen bak Josefine Vertshus med belyste epletrær i salen som gir det en unik og varm atmosfære.

STANDUPDELUXEFESTIVAL_JÅNNIK

Reis Deg Komikerklubb (RDK) er Norges største og eldste stand up-klubb (etabl. 1994). Klubben arrangerer over 120 show i året og har scener i Oslo, Asker og Sandefjord og er har vært helt sentral i utviklingen av norsk stand up siden 1994. Det er stand up klubbkveld på Josefine vertshus hver torsdag.

STANDUPDELUXEFESTIVAL_5

www.rdk.no
www.standupdeluxefestival.no