LOADING

Type to search

Permanent fettfjerning med laser

velvære

Permanent fettfjerning med laser

novela-s

Siden 2011 har Novelaklinikken utført over 2000 SmartLipo-behandlinger i Norge. Fettfjerningsmetoden er velkjent i USA, England, Italia, Tyskland, Sverige og Norge, og stadig flere benytter seg av metoden som på en skånsom og effektiv måte fjerner fettcellene permanent.

– I dag har vi seks Novelaklinikker rundt i landet; Hønefoss, Kristiansand, Elverum, Kongsberg, Skøyen og nå også i Bogstadveien. Alle disse klinikkene tilbyr SmartLipo, som er en fettfjerningsmetode hvor huden og fettcellene først varmes opp med laser, før fettet suges ut. Laserbehandlingen er mer skånsom enn tradisjonell fettsuging, og metoden gjør også at huden strammes opp i løpet av de påfølgende åtte ukene, forteller dr. Nikolai Paus Grova, ansvarlig kirurg for Novelaklinikkene.

bilde-2_nk

Kan ikke slanke bort fettceller
– Fettceller er noe du er født med, og antallet forandrer seg ikke i løpet av livet. Det du kan gjøre noe med, er hvor mye fett som er i fettcellene. Dersom du har i overkant mye fett i fettcellene og slanker deg, vil det være lett å fylle dem opp igjen når du begynner å spise normalt. Dermed vil du oppleve den såkalte jojo-slankingen. Med SmartLipo fjernes selve fettcellene, og så er du kvitt dem for alltid, forklarer den erfarne kirurgen.
– Etter en SmartLipo-behandling får du i tillegg en generelt høyere fettforbrenning i seks til åtte uker. Du kan med andre ord benytte den som en kickstart for å gå ned noen ekstra kilo andre steder på kroppen også, dersom du ønsker det. Jeg råder pasientene mine til å stort sett spise pulver og papp, eller med andre ord alt du ikke synes smaker godt, sier Dr. Grova med et smil. – Fra spøk til alvor; spis ren mat med mye grønnsaker og hold forbrenningen oppe ved å bevege deg jevnlig.

bilde-1_nk

Problemområder
Med SmartLipo kan du få fjernet fett fra områder som hake, mage, flanke, grevinneheng, bryst, innside lår, utside lår, innside og utside knær. Mellom 60 og 70 prosent av de som henvender seg til Novelaklinikken for laserbehandlingen, kommer for å fjerne fett på mage og flanke, der fettcellene ofte sitter ekstra godt.
– Ja, overskuddsfett på mage og flanke, eller det mange omtaler som «kjærlighetshåndtakene», er ypperlig å fjerne med SmartLipo. Fettet som legger seg på disse problemområdene er ofte svært vanskelig å slanke bort, og mange har forsøkt alt uten å lykkes før de kommer til meg, forteller Dr. Grova.
– Etter mage og flanke, er det ridebukselår vi behandler mest. Her er det viktig å fjerne fettet jevnt, samtidig som vi beholder de kvinnelige formene.
– Fettansamling på innside lår er et område som ofte medfører et praktisk problem. Mange opplever å få vonde gnagsår der lårene gnisser mot hverandre, spesielt på varme sommerdager. Denne behandlingen er det mange som tar samtidig med innside og utside knær for mer kontur på kneet og en helhetlig symmetri på låret, utdyper han.
– Vi opplever også stadig flere henvendelser rundt fjerning av overflødig fett fra mannebryst. Det er mange menn som ikke trives med å gå i bar overkropp. Med SmartLipo kan vi fjerne dette ekstra fettet, og i løpet av få uker vil huden også stramme seg fint opp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skånsom og effektiv
SmartLipo utføres med lokalbedøvelse og du kan reise hjem 30 minutter etter endt behandling. Det er ikke behov for sykemelding og du vil kunne gå på jobb allerede dagen etter.
– Alle som henvender seg til Novelaklinikken får en individuell vurdering av en erfaren kirurg. Vårt mål er at du skal kjenne deg hundre prosent trygg på vår ekspertise og kompetanse, forsikrer doktor Grova. Ta kontakt med oss for gratis konsultasjon og samtale.

Tekst Christina Undli Foto Linn Huseby og Christina Undli