LOADING

Type to search

Vårmagasinet – masse inspirasjon

aktiviteter interiør Mat og Drikke Mote top-stories velvære

Vårmagasinet – masse inspirasjon

Omslag_BogstadveienMagasinet_1701

Endelig vår!

Den beste tiden i Bogstadveien, syntes jeg! Sola og varmen er tilbake, uteserveringen har åpnet og det er noe helt spesielt når de nye japanske kirsebærtrærne i gaten blomstrer og vårblomstene spretter opp i Josefines park. Norske vimpler kommer snart på flaggstengene våre og vi gjør gatene klare til 17. mai.
Vi liker alle å ha det fint og pent rundt oss, gjerne med noe flott å se på. Vi har faktisk masse spennende kunst og installasjoner i gaten. Man må bare noen ganger rette blikket et litt annet sted enn til vanlig. I bakgården i Bogstadveien 27, der næringsforeningen har kontor, er hele veggen malt av kunstneren Einar Wilhelm Vedvik, som også har malt «håndverkeren» utenfor Clas Ohlson. Slike kunstverk gjør hverdagen triveligere. Les mer om alle skattene i magasinet på side 38.

veggmaleri_b27b-3

Rett før jul åpnet restauranten Lucky Bird i Bogstadveien 20 og denne våren får vi også en ny restaurant på hjørnet av Underhaugsveien og Hegdehaugsveien, under Acne. Restauranten skal hete FYR Bistronomi & Bar og vil få en flott uteservering ut mot Josefines park. Les mer om det store mangfoldet av spisesteder på Majorstuen i artikkelen på side 76.
Dere har sikkert lagt merke til at de er i gang med å pusse opp Valkyriegata 1–3. De fleste butikkene som lå i disse gårdene har heldigvis funnet nye steder i gaten. Visste du at det på 1950-tallet var ballettskole her? Les mer om den spennende historien og hvordan det skal bli lengre bak i magasinet.

Noe nytt er det jo også. I Holtegata 32 finner du nå Green Spirit, økologisk skjønnhet og velvære butikk og Joars Musikkservice har åpnet musikkforretning i Majorstukrysset. I Vibes gata har Olivenlunden 1830 åpnet og Finn Schjøll har flyttet til hjørnet av Jacob Aalls gate og Bogstadveien. Etter at Posten la ned i Hegdehaugsveien, har Kiwi utvidet og Nille og Kaffebrenneriet flyttet inn i hvert sitt lokale.
Vårens Markedsdag går av stabelen lørdag 6. mai og vi arrangerer en egen «Skjønnhet & Velvære»-dag, lørdag 10. juni. Vi har bestilt pent vær til begge arran­gementene og håper å se deg i ga­ten!

Les vårmagasinet her:

Previous Article
Next Article