LOADING

Type to search

bogstadpuls

Nille åpner ny butikk i Hegdehaugsveien

artikkel_17mai_kransekake

Fredag 12 mai kl 10 åpner Nille sin butikk i Hegdehaugsveien med massevis av 17. mai varer og det du trenger til å pynte festbordet.
Nille åpner sin butikk i en av Oslos viktigste handlegater. Hegdehaugsveien er en godt etablert handlegate med et bredt utvalg av kjede- og nisjebutikker til kundene.

Adressen for butikken vil være Hegdehaugsveien 31. Der satser Kiwi og utvider dagens butikk, og tillegg flytter Nille og Kaffebrenneriet inn i bygget. Alle de tre kjedene får super profilering ut mot Hegdehaugsveien. Butikkarealet til nye Nille er på 132 kvm og ligger på gateplan, lett tilgjengelig med inngang rett fra den folksomme gaten. I umiddelbar nærhet finner man profilerte og ettertraktede butikker som COS, Volt, de Palais thes Thes og flere andre destinasjonsbutikker. Nille har en butikk i Bogstadveien fra før, og butikken i Hegdehaugsveien vil bidra til at Nille er tilgjengelig for alle kunder som trafikkerer veien fra slottsparken til Majorstuen.

Nille inviterer til åpningsfest med 20% på alle varer for våre medlemmer denne vakre fredagen i mai, og ser frem til å møte eksisterende og nye kunder, i et innbydende og inspirerende lokale hvor vi får vist frem alle de fine produktene vi har tilgjengelig for å planlegge for en lang vår og sommerperiode!