LOADING

Type to search

BLI MED Å UTVIKLE MAJORSTUEN TIL BYENS MEST ATTRAKTIVE BYDEL

aktiviteter

BLI MED Å UTVIKLE MAJORSTUEN TIL BYENS MEST ATTRAKTIVE BYDEL

Markedsdag
Kundeundersøkelse Bogstadveien
Majorstueområdet står ovenfor store endringer i tiden som kommer og for å kunne ta del i de nye mulighetene og løse utfordringene på best mulig måte ønsker vi å konkretisere og kartlegge hvordan «Destinasjon Majorstuen» skal posisjonere seg for å fremstå som den mest attraktive «bydelen» i Osloområdet å bo, leve og arbeide, basert på et bærekraftig handels- og servicenæring.
 
Dine meninger og synspunkter er viktig for oss og håper du har noen minutter til å besvare undersøkelsen slik at vi kan danne oss et riktig bilde av situasjonen og iverksette tiltak som bidrar til at vi når målene.
 
Hvis du oppfatter noen av spørsmålene som lite relevante for deg, så kan du utelate å svare på spørsmålet.
 
Gjør samtidig oppmerksom på at undersøkelsen er anonym og ingen svar spores tilbake til avsender.
På forhånd takk!
Trykk HER for å bli med i undersøkelsen eller på bilde.