LOADING

Type to search

Rituals søker selgere til butikken i Valkyregata

velvære

Rituals søker selgere til butikken i Valkyregata

Hero_Home_Ayurveda_L

ÄR DU REDO ATT STÄRKA UPP VÅRT RITUALS TEAM UNDER JULEN 2017?

Vi söker nu säljare till vår Rituals Cosmetics butik.
Med en unik kombination av hudvård, kroppsprodukter, make-up, och hemartiklar blandar Rituals modern teknologi med gamla traditioner och ritualer från Fjärran Östern. Resultatet är exklusiva & prisvärda produkter som gör dagliga rutiner till behagliga ritualer. Företaget grundades år 2000 och har sedan dess utvecklats till en internationell framgångssaga med stark tillväxt i Norden.

ARBETSUPPGIFTER På Rituals arbetar vi ständigt med att hålla en hög servicenivå i våra butiker. Som säljare är du med och bidrar till att ditt team vårdar och bemöter kunderna enligt Rituals standard. Vi söker nu dig som kan bidra till en ökad försäljning, hålla en hög servicenivå och ser till att kunderna får all hjälp de behöver.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik. Har du erfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.
Precis som alla Rituals medarbetare är du en social, kommunikativ, strukturerad och försäljningsinriktad lagspelare med en positiv inställning. Du är en van duktig säljare som kan läsa av kundens behov och säkerställa maximal kundservice/ kundupplevelse. Du skapar en positiv stämning genom att vara serviceminded och alltid vara hands-on i butiken. Du är även flexibel.

ÄR DET DIG VI SÖKER? Välkommen in med din ansökan personligen i butik eller maila den till: valkyriegaten@ritualsshops.com