LOADING

Type to search

aktiviteter bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote Toppnyhet velvære

Nytt magasin ute nå!

Cover_BM_1704

Her finner du massevis med inspirasjon, spennende artikler og ikke minst hundrevis av gavetips!
Les magasinet her:

Lange tradisjoner

Nå funkler lysekronene våre i Hegdehaugsveien og Bogstadveien og butikkene har pyntet seg til jul.
Vi har fått flere nye spennende butikker og konsepter i gaten denne høsten, men vi har også mange butikker med lange tradisjoner. Thune Gullsmed og Urmaker fyller 160 år og Krogh Optikk hele 140 år.
Gunnar Øye har holdt til på samme sted i 90 år. Det hele startet i 1927 i et lite hjørnelokale i Bogstadveien 52 med kvalitetsvarer til mannen, til nå å tilby eksklusiv herre- og damemote i mer enn 500 kvadratmeter over tre etasjer i det samme lokalet.
Svangerskapet har hatt butikk i 40 år i Kirkeveien og solgt mamma- og ammeklær til mødre på Majorstuen. Nå satser de også på nett og selger til mødre over hele landet.
I år feirer også Garbo 30 år i Bogstadveien. Her finner du kjente merker som Valentino, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Bianca Tatiana, Elie Saab, Semilla, Etro, Emilio Pucci m.fl.
Også skobutikken Enzo Poli fyller 30 år. Deres butikk i Bogstadveien 31 var deres andre butikk og ble åpnet for 29 år siden.
Det er det store mangfoldet, den flotte miksen av butikker og mange med lang historie, som er med på å gjøre gaten vår så unik. Dere kan lese mer om jubilantene og de nye butikkene i magasinet.
Bondens Marked skal ha julemarked 12. – 16. desember på Valkyrie plass, i tillegg til onsdag 20. desember. Det vil være juletresalg med ekte norske gran og edelgran på Valkyrie plass fra 10. desember og frem til lille julaften.

Vi ønsker alle velkommen til en stemningsfull julehandel og en gledelig jul!

IMGP6670_fix

ÅPNINGSTIDER I JULEN
(Noen butikker holder lenger åpent)
Søndager
(de tre siste fra 3. des.) kl. 14–18
Hverdager
(fra mandag 11. des.) kl. 10–19
Lørdager
(fra 9. des.) kl. 10–18
Hverdager (siste uken
fra mandag 18. des.) kl. 10–20
Julaften
(søndag 24. des.) Stengt
Romjulen kl. 10–18
Nyttårsaften
(søndag 31. des.): Stengt

cmyk_BM_Vinter_201727220B_web