LOADING

Type to search

aktiviteter bogstadpuls Mat og Drikke

Årets kjøpmann

Kjøpmenn-HighRes-3495

Shane Zhengming Ma som driver 7-Eleven i Holtegata, ble onsdag kåret til Årets Kjøpmann. Prisen henger høyt, og er et bevis på at kjøpmennene har levert svært gode resultater.

Hver januar inviterer Reitan Convenience til Riksmøte, der kjøpmenn, medarbeidere, eiere og leverandører i 7-Eleven, Narvesen og det nye konseptet Northland samles for å oppsummere året som har gått og for å se inn i 2018. Aller mest spenning er det imidlertid knyttet til kåringen av Årets Kjøpmann.

– Det er en stor glede å få dele ut prisen for Årets Kjøpmann. Vinnerne jobber godt med verdiene våre hver eneste dag, og setter alltid kunden først, sier Mariette Kristenson, administrerende direktør i Reitan Convenience Norge.

Det er sterk konkurranse, og det er mange kjøpmenn som vurderes til kjedens mest prestisjetunge utmerkelse. Noen fellestrekk går imidlertid igjen blant årets tre vinnere. De er gode ledere, har levert sterke resultater og de jobber utefra en holdning om at kunden er vår øverste sjef.

– Vinnerne er gode ledere og skaper dyktige, sammensveisede team som igjen leverer sterke resultater og gode kundeopplevelser. De er også gode på mat, drikke, kaffe og bakeri – og de lykkes med å friste kundene til å handle, forteller Kristenson.

Dette er juryens begrunnelser:

Årets Kjøpmann 7-Eleven i by: Shane Zhengming Ma, Holtegata, Oslo

«Shane Zhengming Ma er en flott ambassadør for merkevaren, en god leder og en god kollega. De gode resultatene skapes fordi Kjøpmannen er offensiv og evner å utnytte butikkens og lokalmarkedets potensiale til det fulle. Suksessen skapes ved å være relevante for kundene i hele åpningstiden og han lykkes til de grader med å få mye ut av et lite areal. Butikken kjennetegnes av stort engasjement, og store salgstall på viktige varer og kampanjer. I løpet av få år har han tatt steget fra Talent til «Superkjøpmann».»

Vi gratulerer!

Previous Article