LOADING

Type to search

Mote Nyåpning

& Other Stories kommer til Bogstadveien

Da er ryktene sanne. & Other Stories kommer til Bogstadveien og Valkyriegata. Åpner våren 2019 Velkommen til gata!

Artikkel fra Melk & Honning

& Other Stories åpner butikk i Oslo

Se hvor og når her.

Den svenske kleskjeden & Other Stories åpner sin første butikk i Norge.

Adressen vil bli Valkyriegata 1 på Majorstuen i Oslo. 

& Other Stories åpner i Oslo
& OTHER STORIES ÅPNER I OSLO I 2019. FOTO: & OTHER STORIES.

«Vi er glade for å ha funnet en perfekt location på Majorstuen i Oslo. Helt siden vi først lanserte i 2013 har vi fått gode tilbakemeldinger fra norske kunder som har oppdaget butikkene våre i utlandet. Vi gleder oss til å åpne dørene neste vår», sier Sanna Lindberg, administrende direktør i & Other Stories i en pressemelding.

Endelig åpningsdato er fortsatt ikke satt, men butikken skal etter planen åpne våren 2019.

Butikken på Majorstuen vil gå over to etasjer i to bygninger som ligger ved siden av hverandre, og vil også omfatte en liten bakgård. I sortimentet inngår kjedens ready-to-wear-kolleksjoner inkludert tilbehør, vesker, smykker, sko og skjønnhetsprodukter.

& Other Stories er blant kjedene under H&M-paraplyen, og ligger et sted mellom H&M og Cos når det kommer til både design og pris med butikker i blant annet Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrike og Italia i tillegg til USA og England. Den danske kjedebutikken har lenge vært en populær shoppingdestinasjon for moteglade nordmenn i utlandet, og fører både klær og tilbehør samt skjønnhetsprodukter – i tillegg til collabs med jevne mellomrom.

& Other Stories åpner i Oslo
FRA BUTIKKEN I ANTWERPEN. FOTO: & OTHER STORIES.

& Other Stories åpner butikk i Oslo