LOADING

Type to search

Høstmagasinet ute nå!

aktiviteter bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote

Høstmagasinet ute nå!

Da har vi sendt høstmagasinet til trykk.
Det distribueres i gaten til uken og i postkassene på Oslo Vest uken etter.
Du kan lese det her:

Høstkos!

Etter en varm og fin sommer går vi mot kjøligere dager. Da er det hyggelig å trekke innendørs til det store mangfoldet av kafeer og restauranter i gatene våre. Jeg anbefaler å se nærmere på den nye kafé- og restaurantguiden her i magasinet på side 66. På bogstadveien.no kan du se hele oversikten og gå inn på de forskjellige serveringsstedenes nettsider for å få mer informasjon. Dette gjelder også i butikkoversikten, der over 100 næringsdrivende har sin egen landingsside med mye nyttig informasjon.
Det skjer mye spennende i gaten denne høsten. Vi har fått Hemma hos i Bogstadveien 58. Det er et nytt inspirasjonskonsept for hjemmet fra Clas Ohlson. Te-butikken Palais Des Thes har flyttet opp til Bogstadveien 31. Bare Flyt Spa har åpnet avdeling i Bogstadveien 26. Her kan du slappe av og føle deg vektløs, helt uten sanseinntrykk. I Bogstadveien 30 har Beaters åpnet. De selger sneakers, vesker, sekker, sokker og andre accessoirer. Message multibrandstore har åpnet i Bogstadveien 13. De fører merker som mbyM, Minimum, Second Female, Fiveunits, Global Funk og mange flere. Denne høsten åpner også Adam & Eva et nytt og spennende konsept i Professor Dahls gate 3, krysset Holtegata. I Hegdehaugsveien 29 åpnet norske Frislid egen consept store. Frislid har eksistert siden 1946 og har en god standing i det klassiske herresegmentet. Og til våren får vi bl.a. & Other Stories og Vinmonopolet i det nye handelshuset i Valkyriegata.
NB! Vi tenner vinterbelysningen torsdag 15. november. Kos dere med magasinet og ha en fin høst!