LOADING

Type to search

Nye Valkyrie plass

aktiviteter bogstadpuls

Nye Valkyrie plass

En by som Oslo er i stadig forandring. Dette gjelder også for Majorstuen. Øverst i Bogstadveien og Valkyriegata skjer det mye for tiden. Det legges om til byens nye trikker. Trikkeprosjektet på Majorstuen er en del av det store Trikkeprogrammet, der trikkeparken i Oslo skal fornyes med 87 nye trikker. Gater og byrom får et etterlengtet løft. Første fase av byggeprosjektet i Bogstadveien er i full gang og det jobbes på spreng for å bli ferdig til desember. Det har selvfølgelig dukket opp uforutsette ting i grunnen, men til julehandelen skal det være tilnærmet normal gate før man setter i gang med fase 2 i mars 2020. Du kan følge prosjektet på www.fremtidensbyreise.no
På motsatt side, i Valkyriegata 1–3, kommer et nytt, stort handelshus som skal romme både spennende butikker, matkonsepter og kulturhub, i tillegg til bolig. Dette skal stå klart i første halvdel av 2020. Følg utviklingen på Instagram-kontoen @valkyrienoslo
Slike store prosjekter påvirker selvsagt både området og tilgjengeligheten til butikker og boliger, og er til tider utfordrende for besøkende og beboere. Men det blir så fint til slutt – det er bare å glede seg!
I høstmagasinet finner du masse inspirasjon og spennende artikler om det som skjer på Majorstuen.
Nyt høsten og velkommen til gaten!

Next Article