LOADING

Type to search

Bli kjent med egen by

aktiviteter bogstadpuls interiør Mat og Drikke velvære

Bli kjent med egen by

Bli kjent med egen by

Majorstuen har mange flott gater, imponerende arkitektur fra forskjellige epoker, og ikke minst mange spennende historier. Pakk tursekken og ta deg en vandring i gatene på Majorstuen. Kikk litt ekstra nøye både på bygninger, inn i bakgårder og sidegater. Du vil garantert oppdage nye ting, helt sikkert bli overrasket og ikke minst bli bedre kjent med byen din.

Ragnar Olsen er født og oppvokst på Majorstuen og har skrevet tre bøker om gatene, bygningene og forretningene med støtte fra Majorstuen og Bogstadveien Næringsforening og Majorstuen Gårdeierforening. Han har laget sin egen facebookgruppe som heter Gatevandring i Majorstuområdet. Ragnar har massevis av lokalkunnskap og -historier og har tatt masse bilder av gatene opp gjennom årene. På facebookgruppen, som virkelig er verdt et besøk, legger han ut bilder og historier daglig. Du får kjøpt bøkene hos Tanum og Nordli.

Previous Article
Next Article