LOADING

Type to search

Les sommermagasinet her:

aktiviteter bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote velvære

Les sommermagasinet her:

 

Optimismen rår!
Det har vært en svært annerledes vår for alle. En tid med stor usikkerhet, frustrasjon, utrygghet og frykt – frykt for smitte og for å miste jobben og levebrødet sitt. Noen ble pålagt å stenge og noen valgte selv å stenge i en periode. Mange i gaten har også fulgt myndighetenes smittevernregler for trygg handel og har holdt åpent hele tiden. Nå som frisørene og restaurantene er tilbake, har vi en etter forholdene så normal situasjon som mulig.
Denne våren har vi også sett en utrolig kreativitet, stå på-vilje, positivitet og optimisme, og ikke minst god, norsk dugnadsånd. Flere har tilbudt hjemkjøring av varer, noen har hatt private visninger i butikk og moteshow i små grupper, vi har sett samarbeid mellom butikker og på tvers av bransjer, mange har laget eller oppdatert nettbutikken, flere har bydd på seg selv i sosiale medier, og noen har til og med utviklet nye produkter.
Vi ser også at noen bransjer har hatt vekst i denne tiden. Noen av de heldige er Hegdehaugens Jernvarehandel som har opplevd omsetningsrekord – en ordentlig solskinnshistorie som du kan lese på side 74.

Midt i denne krisen åpner Valkyrien et nytt, flott handelshus med spennende butikker i flere etasjer og mathall og vinmonopol i kjelleren, i tillegg til & Other Stories og H&M Home. Du kan lese mer om flere nyetableringer i gaten på side 24 og om Valkyrien på side 30 i sommermagasinet.
Norsk design, bærekraft og kortreiste produkter er i vinden for tiden. I sommermagasinet har vi sett på flere av butikkene i gaten som har norske designere i sentrum. Norsk design er i verdensklasse, preget av kvalitet, tidløshet, rene linjer og unike naturmaterialer. Les mer på side 76.
Nå som vi går inn i en sommer der ferien legges til Norge, oppfordrer vi til storbyweekend i egen by og ikke minst å benytte anledningen til å bli kjent med byen din. Les mer på side 86.
Det er heldigvis mange som ønsker å besøke oss, spise hos oss og handle hos oss – det er vi veldig takknemlige for!
Så velkommen til Majorstuen, og takk for at du handler lokalt!