LOADING

Type to search

Sushibar + Wine åpnet denne uken i Bogstadveien 58!

bogstadpuls Mat og Drikke

Sushibar + Wine åpnet denne uken i Bogstadveien 58!

Sushibar + Wine serverer karbonnøytral sushi – håndlaget fra ferske, sertifiserte og bærekraftige ingredienser nå på to steder i Oslo og fem i Helsingfors. Restauranten samarbeider med WWF og de er den aller første sushirestauranten både i Norge og Finland som har fått det høyt respekterte ASC / MSC Chain of Custody-bærekraftighetssertifikatet. Det er også mange alternativer for veganere og vegetarianere!

 

Nordisk design har en stor rolle i alle Sushibar + vinrestauranter. De har samarbeidet med kjente merkevarer som Artek, Marimekko og Iittala siden starten, som også er med i den nye Sushibar + Wine på Valkyrie Plass. Interiøret er designet av Joanna Laajisto. Veggkunsten er kortreist og lokal, og de kommer til å introdusere disse fantastiske kunstnerne fremover i sine sosiale kanaler!

www.sushibarwine.com

FB/IG: @sushibarwine

 

Sushibar+Wine Valkyrie Plass

Bogstadveien 58, 0366 Oslo

valkyrie@sushibarwine.com

+47 40430036