LOADING

Type to search

Velkommen hit!

aktiviteter bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote velvære

Velkommen hit!

Det har vært en utrolig fin sommer og høst for butikkene og spisestedene på Majorstuen. Vi har opplevd et yrende liv siden Oslo kunne åpne opp igjen og hatt mange flere besøkende og ferierende gjester denne sommeren enn vanlig. Og med finværet som aldri tok slutt, har mange benyttet muligheten til å nyte alle våre uteserveringer med god mat og drikke og ikke minst hyggelig selskap.

I tillegg var vi med å arrangere Oslo Byfestival sammen med åtte andre strøksforeninger fra 22. til 26. september. Dette var en del av Restart Oslo 2021 hvor vi skulle ta byen tilbake, skape byliv og gjøre Oslo attraktivt for handel og bespisning. Det er flott å kunne samarbeide på tvers av den fine byen vår, og det ble arrangert masse spennende rundt omkring disse dagene. Og på den fineste dagen, lørdag 25. september, åpnet landet opp igjen, som en fantastisk dag for feiring og avslutning på festivalen.
Vi fikk dessverre ikke mulighet til å arrangere våre bilfrie markedsdager i år heller, men gleder oss stort til igjen å kunne invitere til Norges lengste markedsdag våren og høsten neste år. En dag som er veldig etterlengtet av både besøkende og butikkene i gaten.

I magasinet kan du lese om alt det nye og spennende som har dukket opp i gatene våre, bli bedre kjent med de som jobber her, vi har tatt en prat med Hilde Louise Asbjørnsen om kulturlivet, Majorstuen og Bokken Lasson, og høstens moteserie tok vi nede på nye Kastellet i Hegdehaugsveien 25. Håper det inspirerer og ønsker deg velkommen hit til oss!