LOADING

Type to search

Nytt sommermagasin ute nå!

aktiviteter bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote velvære

Nytt sommermagasin ute nå!

Setter farge på området

I denne utgaven vil du kunne lese om hvordan butikker, folk og trender setter farge på tilværelsen og omgivelsene rundt.

Fargerike/Mal Proff Partner er et nytt tilskudd som så visst bidrar til paletten blant næringsdrivende på Majorstuen med sin nyåpnede fargehandel i Sørkedalsveien ved Colosseum Senter. Blant et bugnende utvalg, er det både inspirasjon og gode råd å hente fra et kreativt tospann som allerede føler seg hjemme i området.

Kid Interiør i Bogstadveien sørger for hjemmekoselig og sommerfrisk styling ved å ta hele fargespekteret i bruk – fra subtile jordtoner til knalloransje. Krogh Optikk i Kirkeveien setter en fargerik ramme rundt sommeren med spreke, synlige solbrilleinnfatninger og fargede solbrilleglass.

I montrene hos Thune i Valkyriegata stråler det i alle regnbuens farger idet fargetrenden på smykkefronten nok en gang for alvor gjør seg gjeldende med fargede edelstener, gult gull og glitrende diamanter. Fargespillet er også stort når oste- og delikatesseansvarlig hos Jacob’s i Essendrops gate dekker opp med sine smakfulle sommerfavoritter på fat.

I en «hemmelig» hage like ved handlegaten i Homansbyen, skjuler seg en liten, grønn lunge, fylt av underlige, fargesterke «vekster» – nærmere bestemt det seks meter høye skulpturtreet og dets forgreininger i Josefines park. Her er Bogstadveien Magasinets moteserie til sommerutgaven blitt foreviget denne gangen.

To strålende blide skuespillere, Anna-Lisa Kumoji og Mia Gundersen, bruker solfylte dager til å forberede seg til musikalpremiere til høsten. De to har hovedrollene når «Sister Act» for første gang settes opp i Norge på Chateau Neuf. Sangglade nonner vil da spre livsglede og lyse opp i høstmørket når en sommer etter hvert nok en gang er over.

Lørdag 7. mai kunne vi endelig arrangere bilfri markedsdag i Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Etter to år uten å kunne arrangere markedsdag på grunn av pandemien, var det med en viss spenning og glede vi igjen inviterte til festdag i gaten. Og for en dag det ble! En og en halv kilometer fylt opp med boder og gode tilbud, masse smilende mennesker og ikke minst, perfekt markedsdagsvær.

Vi gleder oss veldig til neste markedsdag som er lørdag 10. september – den 65. i rekken.
Hold av dagen og god sommer!