LOADING

Type to search

Gullborgen

gullborgen bogstadveien

Gullborgen er en familieeid gullsmed som drives av 2. og 3.generasjon. Butikken het tidligere Ur & Optik AS og ble etablert i 1954. Avdelingen i Bogstadveien åpnet i 1978, og feirer 40 år i Bogstadveien i år!

Gullborgen fører et stort utvalg av smykker i ekte gull, perler og diamanter, sølvsmykker og klokker. Butikken har smykker i alle prisklasser. Siden vi ikke er en del av en kjede, er utvalget vi har unikt. Her finnes det smykker til alle i alle aldre.
Gullborgen spesialiserer seg på diamantringer, forlovelsesringerenstensringer og gifteringer. Vi graverer i butikken i Bogstadveien.

Besøk oss for:
– Erfaring og kunnskap
– Personlig service
– Smykker i alle prisklasser

 

Familiebedriften Gullborgen

Gjennom sekstifem år har familien Borgen jobbet for det de tror på – service, kvalitet, og aldri så lite luksus. I dag blir Gullborgen i Bogstadveien drevet av tredje generasjon, og dette er en bedrift som ennå har tette familiebånd.

– Vi ønsker at våre kunder til enhver tid skal være fornøyde med den servicen og ekspertisen vi tilbyr.

Gullborgen er kjent for sin eksepsjonelt raske levering av graverte smykker. Her får man gravert forlovelsesringen mens man venter! I tillegg er det mulighet for å være med på å designe det man kjøper.
Vi er også kjent for å alltid har de mange unike gifteringer alltid på lager. Dermed kan vi levere meget raskt både forlovelsesringer og gifteringer.

Flere og flere ønsker unike produkter – mange ønsker å være individuelle, å dyrke sin personlighet gjennom stilen sin. Derfor er det mulig å endre på allerede designede produkter, eller å komme med et eget design som vi leverer videre til våre produsenter, forteller daglig leder, Christina.
Både Elisabeth og Christina er enige om at bransjen krever personlig engasjement, og føler at det er desto viktigere at de selv er synlige i butikken.

Vi søker stadig dyktige medarbeidere. Er du interessert i en spennende jobb hos oss, kan du trykke her og lese mer.

Vi er oppriktig interessert i å gjøre det beste for våre kunder, og ønsker deg velkommen til vår butikk i Bogstadveien, eller på vår netthandel for en hyggelig og lønnsom handel!