LOADING

Type to search

bogstadpuls Mote

Gullborgen søker sprudlende heltidsansatt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gullborgen søker en sprudlende og engasjert butikkmedarbeider

I Gullborgen har vi svært høy fokus på fagkompetanse og kundeservice. Gullborgen avd. Bogstadveien ligger litt høyt oppe i Bogstadveien og vi ser nå etter en ny kollega med det samme brennende engasjement som oss til å gi kundene de beste opplevelsene, som de snakker om, og som de deler med andre. Vi søker en ny heltidsansatt til vårt team!
Vi ønsker en som kan jobbe fra 10-17.30/18, samt lørdager. Har du et brennende ønske om jobbe med smykker og imøtekomme kunder med et smil og en positiv væremåte vil vi gjerne ha din søknad. Vi ser etter deg som lett kan skape gode relasjoner med kunder og medarbeidere.

Som person ønsker vi at du:
• fleksibel
• blid og omgjengelig
• er selvstendig og tar ansvar
• arbeider på en systematisk, metodisk og ryddig måte
• oppnår de mål du setter deg
• viser interesse for ny kunnskap og tar i bruk de utviklingsmuligheter som finnes.
• fokuserer på kundebehov og kundetilfredshet

Ønskelige kvalifikasjoner:
• Relevant erfaring innen bransjen er ønskelig, men ikke nødvendig så lenge man er lærevillig
• Erfaring med kundebehandling, salg og service
• God erfaring med bruk av pc
• God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne
• Gjennomført videregående

Vi er i en bransje med stor variasjon i arbeidshverdagen. Trives du med utfordringer og lærer raskt nye oppgaver er du den vi ser etter. Vi forventer at du er en person som kan jobbe hardt og legger ned ekstra tid når det er nødvendig, at du tar ansvar og kommer på jobb hver dag for å utføre en jobb, og det på den best mulige måten. Det kreves at du tilegner deg produktkunnskap, samtidig som du er glad i smykker og er motebevisst.

Vi ønsker kun kontakt med søkere på stillingen! Søknader behandles fortløpende, så nøl ikke med å sende inn din søknad i dag.

Om arbeidsgiveren
Gullborgen ble etablert i 1954. Den gang het det «Ur & Optik AS», men har endret navn i 2000 til Gullborgen ettersom eier og hennes to døtre heter «Borgen» til etternavn.

Vi har to butikker i Oslo, men vi selger smykker over hele landet via vår nettside. Vi har mer enn 60 års erfaring i bransjen og har gjennom disse årene forhandlet frem gode samarbeidsavtaler med våre leverandører – de yter sitt ytterste for at vi skal kunne gi kunden den beste service, det beste produktet til den beste prisen!

Vi er oppriktig interessert i å gjøre det beste for våre kunder, og ønsker alle velkommen til oss for en hyggelig og lønnsom handel!

Søknad med CV sendes til Christina Borgen Leonthin på christina@gullborgen.no eller ta kontakt på tlf. 22 16 60 90.