LOADING

Type to search

HAY House Oslo

HAY House Oslo

HAYs tidløse og ujålete designmøbler skaper en helt egen atmosfære i en klassisk, gammel Oslo-leilighet på hjørnet av Josefines gate og Hegdehaugsveien.

HAY House Oslo er det danske designmerket HAY sin første brand-store i Norge, og under de imponerende takrosettene i den gamle bygården i Homansbyen, finner du tidløse designmøbler og interiør-accessories fra danske og internasjonale designere.
Den majestetiske takhøyden og lyset fra de 15 vinduene i interiørbutikkens store 2. etasje, fremhever de enkle linjene i møblene og gjør det ekstra fristende å sette seg ned i en sofa for bare å …se. Ta en pause. Bla litt i en bok. Eller planlegge neste runde med oppussing hjemme eller på kontoret.

For ekteparet Rolf og Mette Hay har det helt siden oppstarten i Danmark i 2002, vært et viktig prinsipp at god design skal være tilgjengelig for så mange som mulig. Det gjenspeiles i holdbare, ukompliserte kvalitetsprodukter som er utviklet i samarbeid med noen av verdens mest talentfulle, nysgjerrige og modige designere.