LOADING

Type to search

aktiviteter top-stories

En folkefest

DSC_3180

Vi har hatt bygging og graving i Hegdehaugsveien og Bogstadveien i snart 3 år, som har vært til stor belastning for både beboere, butikker og besøkende. Tilgjengeligheten har vært svært dårlig og det har vært en tøff og utfordrende tid for handelsstanden. Endelig er dette byggeprosjektet ferdig og vi hadde i går offisiell åpning og feiring av nye Bogstadveien og Hegdehaugsveien med tenning av lysekronene våre. Hele 40 lysekroner skinner nå fra Kirkeveien hele veien ned til Parkveien. Ordfører Fabian Stang kuttet snor og stod for selve åpningen. Det var taler av J. Andreas Melander i Næringsforeningen, Hans Edvardsen, direktør i Bymiljøetaten og Guri Melby, byråd for miljø og samferdsel i Oslo. Det ble servert kaker, boller og kaffe og det hele ble en folkefest.

Stor takk til Baker Brun som stilte med boller, BYM for kakene, Starbucks for kaffe, Frogner Høyre for toddy, Marienlyst janitsjar, komiker Ørjan Burøe som var konferansier og Hans Edvardsen, Guri Melby og Fabian Stang for fine taler og ikke minst til alle som stilte opp.

Men den aller viktigste takken går til medlemmer av Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening, gårdeiere, Bymiljøetaten og SpareBank 1 Majorstuen, som gjennom et gedigent spleiselag har fått til denne nye flotte julegaten.
Se innslag på Østlandssendingen her: http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestlandssendingen/DKOA99110614/06-11-2014

Her er også en billedserie fra dagen.
Foto: Renate Nielsen

[sliceshow id=»5170″]

DSC_3257

Previous Article