LOADING

Type to search

En sportsbutikk med utvalg

aktiviteter

En sportsbutikk med utvalg

_MG_2337

Tekst: Marthe Evensen Foto: Johnny Vaet Nordskog

Anton Sport har fått nye lokaler i Bogstadveien. Nå er utvalget enda bredere innen både varer og service. De tilbyr også tjenester ikke alle sportsbutikker har.

Kjeden Anton Sport har 15 sportsbutikker, og den første ble etablert så tidlig som i 1932. Her får du ikke bare kvalitetsprodukter og god service, men butikken har også blitt kåret til landets beste sportshandler av Finansavisen. Daglig leder i kjeden, Morten Borgersen startet den første butikken på Majorstua i Oslo i 1995.

Det unike med denne butikken er at de har fire fagfelt innenfor sykkel, løp, friluft og ski på vinteren. Nike-avdelingen er en av Europas største, og Nike-varene har mange sesonger som ikke finnes i alle andre butikker. Her kommer det nyheter hele tiden. Sykkelavdelingen har vært på Sykkeldelisk siden 1993. Høyfjellsavdelingen har alt man trenger fra topp til tå til forskjellige turer. Butikken er spesialisert, så du får alt innen de forskjellige kategoriene. Merker som Nike, Canon og Auteriks er inoative, de gjør mye annerledes og skiller seg ut.

– Butikken lever bra hele året, men de travleste dagene er i vår- og sommer månedene, sier daglig leder Stephan Von Der Lippe. Han legger også til at å finne riktig vare til riktig bruk er det de setter høyest hos Anton Sport, så opplevelsen blir best mulig.

Det nye lokalet gir en mer kompakt butikk, som er luftigere og lysere med alt på ett plan. Den er større og mer oversiktlig, noe som gir en bedre opplevelse av hele butikken. Nå blir også varene lettere tilgjengelig for kunden og det større lageret gir også mer kapasitet for flere varer. Et pluss er også at alle de beste fagfolkene ble med over i det nye lokalet.

– Etter 20 år i det gamle lokalet er det deilig med en oppgradering, sier Von Der Lippe. Kundene er fornøyde og har fulgt med oss videre.

_MG_2436

Anton Sykkeldelisk i Bogstadveien er en av de ledende butikkene i kjeden. En sykkeltilpasningsmaskin er den nyeste varen, og det finnes kun to i verden. Anton Sport i Bogstadveien, har en av dem. Hvis man har vond rygg eller knær hjelper maskinen deg med å tilpasse alt. Den kan til og med fortelle hvilken sykkel som passer for nettopp deg. Mange kjøper sykkel på nett, men her får man ikke bare det som passer deg, men også hjelp dersom man trenger det. Alle syklene blir også vasket etter service i butikkens eget vaskerom, så den blir så god som ny når kunden får den tilbake. Denne sykkelservicen gjør butikken annerledes enn andre, og ventetiden her er kun 2-3 dager, som er mye mindre enn hos andre sportsbutikker.

_MG_2377

Her selges merkevarer hvor det beste er plukket ut til hvert segment. Den beste fjellstøvelen med best grep, forskjellig typer sykler, stabil eller lett. Varene er valgt ut i fra behov, og kvaliteten er på topp. Pris og kvalitet henger sammen, og de prøver å ha alt innenfor et visst spenn, og kvaliteten selges til gode priser. Produktene er sesongbasert, så på våren er det mye sykkel og løp, noe som har utviklet seg til en helårsvare. Sykkel er det mest populære, mens høyfjell er det mest av på høsten og vinteren.

_MG_2462

Personalet med kunnskap
De ansatte har spesielt høy kompetanse innen fottøy og bekledning til løping, generell trening og aktiv fritid. Flere av butikkmedarbeiderne er studenter ved Norges Idrettshøyskole, med løping og egen idrett som fagområde. Utvalget av løpesko er stort, og butikken har sko for alle typer løpere. Flere av de ansatte, har solgt sykler og vært på fjellet med så mye som 20 år erfaring bak seg.

Ta turen innom Anton Sport neste gang du er i Bogstadveien!

Next Article