LOADING

Type to search

I trygge hender hos Face It

velvære

I trygge hender hos Face It

_MG_2053

Tekst: Jan Ingar Thonl Foto: Johnny Vaet Nordskog

Face It Medical i Bogstadveien er mer enn bare en medisinsk klinikk. Her får du alt fra klassisk hudpleie til medisinsk behandling. Alt utført av erfarne og profesjonelle leger, terapeuter og hudpleiere. Enten du ønsker en grundig behandling eller et nytt, freshere deg, er du i trygge hender hos Face It Medical.

– Vi har alle typer kunder. Av begge kjønn og i alle aldre. Unge mennesker med akneproblemer og eldre mennesker med pigmentflekker. Og selvfølgelig alle som bare ønsker litt ekstra glød og en fresh følelse. Og blant dem stadig flere menn, forteller hudpleier Hege.

– I dag har menn igjen lov til å være menn, sier Petra. Hun er kosmetisk sykepleier med 12 års erfaring og opplevd skiftende trender. « Men i dag har også menn lov til å gå til hudpleie. Menn er kanskje ekstra opptatt av at dette skal være matnyttig og gi resultater. De vil ha ting gjort! Men det er jo lov å nyte det også, mener hun.

_MG_2004

 

Også de kvinnelige kundene blir stadig mer resultatorienterte. Face It har mye å tilby i tillegg til det kosmetiske. En populær behandling er ZO-peeling. Den gir huden et kraftig tilskudd av A-vitaminer eller retinol. Dette vekker hudcellene. Behandlingen brukes mot akne, urenheter og pigmentflekker. En av de ansatte forteller at hun selv brukte behandlingen mot hudproblemer. Ingen skulle tro det når man ser henne. ZO-peeling er da også særdeles effektiv.

– Hit kommer folk med synlige arr, pigmentflekker og acne-problemer. Selv kunder med cystisk akne kan vi hjelpe. Mange sier de de har prøvd alt. Endelig finner de noe som faktiske virker, sier Petra.

_MG_2221

 

Kundene kan også gjøre mye på egen hånd med de mange produktene fra Face It. Med serien ZO Skin Health kan man supplere behandlingen fra Face It. Serien er utviklet av dr. Zein Obagi som har mer enn 20 års erfaring innen hudpleie. Produktene stimulerer hudcellene til å øke produksjonen av elastin og kollagen. Dette gir en renere, jevnere og friskere hud. Det samme gjør produktene fra Restylane Skinboosters. Ved å stimulere til gjenfukting får man en mykere, mer elastisk og sterkere hud. Face It tilbyr også en rekke andre produkter. Det er bare å besøke salongen eller Face Its nettsider. Botox for skjønnhet og helse Botox er for noen selve symbolet på forfengelighet. Men det er bare halve sannheten.

– Bare omtrent 10 prosent av Botox-behandlingene er rent kosmetiske, sier hudterapeut Elin. De andre kommer for forskjellige former for medisinske tilstander. Botox brukes mot plagsomme og alvorlige tilstander som migrene, svetteproblemer og øyenspasmer. Men Vistabel, et produkt som er beslektet med Botox, brukes også kosmetisk, avslører hun.

_MG_2275

Enten du ønsker en glattere hud eller et vakrere smil kan Face It hjelpe deg. Klassisk pleie Face It tillater også kunden å unne seg luksus, eleganse og forfengelighet i hverdagen. Vippeekstensjon har blitt frontet av diverse profilerte kjendiser, både med og uten blått blod. Elin har jobbet med dette i 12 år. Elin er like entusiastisk over tilbudet permanent makeup. Ved denne behandlingen tatoveres lepper og områdene rundt øynene, for å si det enkelt.

– Mange som bruker det blir litt hekta. De slipper å være avhengige av mascara, slik jenter ofte er, avslutter jentene i kor.

Previous Article
Next Article