LOADING

Type to search

Velkommen til nye Bogstadveien

aktiviteter

Velkommen til nye Bogstadveien

163273_185189594832067_4873901_n

Bilde fra Markedsdag / Bogstadveien Magasinet

Opprustningen i Hegdehaugsveien og Bogstadveien fortsetter som planlagt. Resten av granitt- og røropplegg for varme i fortau legges fra Parkeveien opp til Holtegata, mens skinner og nye fortau legges om videre oppover til Sorgenfrigata. Tilgjengeligheten er noe redusert, men alle butikkene er åpne, og det er skiltet omkjøring for bilene. Det er fremdeles parkering i store deler av gaten, masse plass i sidegatene og vi har flere parkeringshus i sidegatene.

Vi vil inspirere deg med menneskene, butikkene og varene i Bogstadveien, Hegdehaugsveien og sidegatene. Du kan blant annet lese om hvordan du lager pasta fra bunn, hvordan Bogstadveien vil se ut etter bygningsarbeidene, få info om spennende konkurranser, og anmeldelser av restauranter, samt mye mer. Vi skal nå bli et levende magasin på nett, i tråd med den digitale revolusjonen som foregår overalt rundt oss. Følg oss også på Facebook og Instagram @bogstadveien_no for å få full oversikt!

Vi ønsker deg velkommen!

Anders Melander
Daglig leder, MBN

Previous Article