LOADING

Type to search

Smart skolestart

aktiviteter

Smart skolestart

8986132414494

Snart det er det skolestart igjen, og studentene flokker til Blindern og andre universitets- og høyskoleinstitusjoner i flokk. Det finnes mange gode råd å hente, for en student. Pensumbøkene finner du blant annet på ARK, Norli og Tanum i Bogstadveien. Uansett hva du skal studere, er det visse ting som er essensielt for en ny student.

– Det beste kjøpet før skolestart hos oss må være videregåendekalkulatoren Casio FX-9860GII. Den kommer på tilbud sammen med vår Back to Reality kampanje som begynner den 5. august. Den er det ikke mange som slår oss på i pris. Ellers har vi et kjempeutvalg i sekker til store og små til kjempepriser, forklarer kommunikasjonsrådgiver Johan Toftstuen i Clas Ohlson til Bogstadveien.no.

Den essensielle listen vi har satt sammen består først og fremst av en vekkerklokke, som er kombinert med en iPhone-dock. Denne kan både vekke deg, og holde deg våken med musikk både morgen og kveld. På tale om musikk, så kan det også være vel verdt å investere i et par hodetelefoner som du kan bruke på lesesalen og på bussen på vei til skolen. En matboks med kjøleelement holder lunsjen kald og fersk i mange timer i den praktiske sekken, mens du fyller notatblokken og kalenderen med avtaler og forelesningsnotater.

[sliceshow id=»1263″]

7 tips til deg som er fersk student:
Gjør deg kjent med skoleområdet – finn ut hvor forelesninger er på forhånd
Finn deg et rimelig kollektiv – vær sikker på de du bor sammen med
Ta med matpakke og termos, samt drikkeflaske til vann – dette sparer du mye penger på i lengden
Kjør kollektivt på vinteren, og sykle på sommeren
Hold orden på økonomien – lag et budsjett og hold deg til det
Ta med en viss mengde kontanter om du skal ut på byen, og benytt deg av de mange studentbarene på skoleområdet
Benytt deg av studierabatter på datamaskiner og annen elektronikk

Previous Article