LOADING

Type to search

Flying Culinary Circus

interiør

Flying Culinary Circus

foto.tilbords

Bilde: Tilbords

De velkjente kjøkkenklovnenene, The Flying Culinary Circus, har laget sitt eget kjøkkenutstyr, sammen med Tilbords. De beskriver inspirasjonen bak kolleksjonen, med opplevelser fra deres egne kokketurer.

Tor lager alltid en spesiell sjokoladekake fordi han vet alle damer liker denne. Problemet er at han alltid glemmer oppskriften og må google den på sin iPhone. Han legger telefonen over alt og har dermed mistet over 10 telefoner i kjøkken over hele verden. Vi tenkte derfor det kunne være en veldig god ide å lage en skjærefjøl med iPhone/nettbrett/mobil holder på skjærefjølen vår slik at Tor alltid vet hvor telefonen er og alle kan enkelt holde kontroll på sine oppskrifter. Vi har laget skjærefjølene våre slik som kokker liker de, solide, tunge og så fine at de alltid skal stå fremme på kjøkkenbenken! Klar, ferdig, google oppskriften og kok!

Kolleksjonen inneholder også en pastamaskin, som du kan bruke til å lage pasta fra scratch, flere kokkekniver, og en praktisk mandolin til å kutte perfekte grønnsaker.

[sliceshow id=»1488″]

Previous Article
Next Article