LOADING

Type to search

Høstens Hårtrender

velvære

Høstens Hårtrender

Skjermbilde 2013-08-13 kl. 22.37.22

Bilde: Toni&Guy

Høsten står for dør, og det er kanskje på tide med ny frisyre? Mange frisører vil anbefale å gå for en ny og fresh hårklipp nå når høsten setter inn. Du finner mange frisører i Bogstadveien og Hegdehaugsveien. La Bionda, Hendrix Hair, Spaghetti, Syndikatet, Toni&Guy, Combi Frisør, CEC Frisør for å nevne et par, står parat til å gi deg en frisyre som matcher høstens hårtrender for 2013.

Bølgete hår, tunge lugger, korte pixie-cuts, løse og stramme knuter i nakken, lave hestehaler, masse volum og sideskill er noen av trendene vi ser for dame. Mennene skal derimot gå for stramme og kortklipte frisyrer.

– Menn kan godt bli litt flinkere til å klippe seg og få en ordentlig frisyre i 2013. Ta med deg et inspirasjonsbilde til din frisør neste gang du skal klippe deg, og husk å gå minst hver sjette uke for å opprettholde looken. Husk at de fleste frisører også kan stelle med skjegg og øyenbryn. Vær flinkere til å ta vare på dere selv i år, forteller Liam Hendrix ved frisørkjeden Hendrix Hair.

Nå som høsten setter inn, er det også viktig å tilføre håret ekstra næring og fuktighet. I tillegg kan håret ofte føles tørt, etter en lang sommer med sol og bading i saltvann. De aller fleste frisører kan gi deg en kur når du går for å fikse håret, men det er likevel viktig å kure hjemme, for å opprettholde glansen.

Smarte tips når du skal fikse håret neste gang:
Ta med bilde av en frisyre du liker til frisøren. Ofte er dette enklere enn å forklare hva du ønsker.
La frisøren fortelle deg om ansiktsformen din, og la de komme med forslag til passende frisyrer for deg.
Hva med en kaldere farge eller varmere farge.
Ikke vær redd for å gjøre noe nytt, det er jo bare hår.
Unn deg et stylingprodukt. Det kan gjøre hele forskjellen. En stilig frisyre er neppe tilfeldig.

Previous Article