LOADING

Type to search

Ta daten i Bogstadveien

aktiviteter

Ta daten i Bogstadveien

fancy drinks!

Mange bruker sommeren på en sommerflørt, men tenk om flørten holder helt til høsten? Vi har samlet noen fine tips til hva du kan gjøre på date i Bogstadveien!

Det første du må tenke på er antrekket. Hold det avslappet og enkelt dersom dere tar daten på dagtid. Om dere skal ut på kvelden, for en romantisk date med middag og vin, kan dere pynte dere litt, og for damene er det fritt frem for å ta på seg de høye hælene.

Skal dere på en lunsj-date? Hvorfor ikke stikke innom The Broker, Jacob Aalls eller House of Sushi for en rask matbit, før dere spaserer nedover hele gaten og titter i butikkene sammen?

Det finnes et par alternativer til fine spisesteder å ta med daten på i Bogstadveien. Velg Olivia for en intim og avslappet atmosfære. Vil du imponere, kan vi anbefale 8-retters på Plah eller et nydelig sushi-måltid på Lille Asia.

En anbefalt aktivitet er en koselig gå-tur i Frognerparken. Den hemmelige parken er et godt tips, for de som vil ha en rolig stund for dere selv for å prate. Skal dere på date i helgen? Hvorfor ikke stikke innom Vestkanttorvet, og kikke på de utallige skattene som folk har med seg for salg?

Avslutt kvelden med en kino-tur på Coloseum Kino. Her kan du se programmet, og bestille billetter. Josefines Vertshus har også stand-up og jam-sessions, som kan føre til en svært hyggelig og lattermild kveld.

Previous Article
Next Article