LOADING

Type to search

Ut på tur?

aktiviteter

Ut på tur?

camp fire

Bilde: Flickr // Ilikerender

Høsten markerer en sesong som er som skapt for fantastiske skogturer og camping og overnatting i friluft og natur. Det finnes en mengde av flotte turområder i Oslo og omegn, og i kort avstand fra byens larm har DNT Oslo og Omegn et variert tilbud av hytter. Du kan oppleve en gammel seteridyll eller se hvor damvokterne bodde før. Dette og mer til finner du i Oslomarka. Noen hytter er store, andre er små. De fleste hyttene har enkel adkomst, men noen ligger steder du virkelig har for deg selv. Ta med deg mat, sovepose og DNTs standardnøkkel, man må med andre ord være medlem for å kunne bestille hytte i marka.

For å legge ut på en overnattingstur, om det så er på hytte eller i telt i marka, er det en god del utstyr man bør ha med seg, og om man har tenkt å benytte seg av at jaktsesongen er i gang finnes det enda mer man trenger å pakke med, for en vellykket tur. Husk alltid å sjekke værmeldingen, og ha med kart og kompass. Det er ikke alltid det er dekning på telefonen.

Se gjennom bildegalleriet, og ta en tur på Intersport i Kirkeveien, Anton Sport eller The North Face i Bogstadveien. Skal du ut og padle i kajakk eller tenker deg på en sykkeltur, kan også Bull Ski og Kajakk hjelpe deg.

[sliceshow id=»1667″]

Previous Article
Next Article