LOADING

Type to search

Oslo Kulturnatt

aktiviteter

Oslo Kulturnatt

Musicity natt Oslo

Bilde: Oslo Kulturnatt

Førstkommende fredag arrangeres Oslo Kulturnatt, og det skjer så klart mye spennende i vårt nærområde. Et av høydepunktene er helt klart omvisning på NRK Marienlyst. Her får du et innblikk i det store kostymelageret, verkstedene hvor kulissene lages, og en sniktitt i studioene. Omvisningene er fra 1800, 1830, 1900 og 1930.

Besøk Vigelandsparken for å se en kopi av det anatomiske teater, oppført på plassen ved siden av Monolitten. På Vigelands-museet kan du se Norsk skulpturbienniale, der 39 kunstnere viser sine verk. Her blir det også konserter og andre happenings utover kvelden. Blant annet spiller Bare Egil Band.

På Sporveismuseet kan du få omvisning, og en 100-år gammel veterantrikk kjører Majorstuen-ring fra Jernbanetorget klokken 1800, 1900 og 2000.

Du kan blant annet få en guidet tur på Det Norske Studentersamfunn, Chateau Neuf fra klokken 1700, 1900, 2100 og 2300. Cinema Neuf holder også til på Det Norske Studentersamfunn, og de viser 35-mm film fra klokken 1800.

Norsk Yogaskole tilbyr en time med rolig nattyoga fra klokken 2100, og klokken 2200 kan du få et aldri så lite foredrag fra tre romanforfattere som er aktuelle i høst.

Ha en hyggelig kveld, og se hele programmet for Oslo Kulturnatt her!