LOADING

Type to search

Den Store Kaffedagen

aktiviteter

Den Store Kaffedagen

DSKD_4523

Foto: Kaffebrenneriet

I dag arrangeres Den Store Kaffedagen på alle Kaffebrennerier i Oslo, også den du finner i Valkyriegata 3.

– Vi arrangerer denne dagen hvert år for å gi noe tilbake til alle våre trofaste kunder. Og for å dele vår lidenskap til kaffe! I år er det ellevte året på rad vi feirer Den store Kaffedagen! forteller markedssjef i Kaffebrenneriet Marit Toverud til Bogstadveien.no.

Publikum kan blant annet glede seg til å prøve nye drikker og smake nydelig Svart kaffe fra El Salvador og Brasil. I smakskonkurransen får du servert tre kopper kaffe hvor to er like og en er ulik. Oppgaven her blir å lukte og smake seg frem til den koppen som er annerledes. Premien består av en espressomaskin eller Wilfa kaffekvern i konkurransen.

Programmet er som følger: 
07.30: Velkommen!
10:00-11:00: Gratis cortado – vinn en espressomaskin.
13:00-14:00: Gratis Café au Lait – vinn en espressomaskin.
14:30-15:30: Gratis svart kaffe – vinn en espressomaskin.
16:00-17:00: Konkurrer i kaffesmaking – vinn kaffe.

Previous Article