LOADING

Type to search

Smokey Eyes Tutorial

velvære

Smokey Eyes Tutorial

vlcsnap-2013-09-27-08h48m37s29

Høstens store trend er de sotede øynene. I år, som i fjor, skal du mikse og triske, blande og duse for å få de sotede øynene som er på alles lepper. Vi tok en prat med Tore Pettersen, offisiell make-up artist for The Body Shop. Hans beste tips er å legge en base i svart, og deretter leke seg med farger helt mot slutten.

– Når du har en svart base, kan du bruke hvilke som helst farger for å få en annen effekt. Lek gjerne med rødt til julebordskjolen, brunt om du skal ha en mer avslappet look, blått for å få et klart blikk. Mulighetene er egentlig uendelige, og med en svart base får du fritt spillerom, forteller han.

Slik legger du sotede øyne:
– Start med en primer på hele øyelokket. Dette får skyggen til å sitte lengre.
– Legg en tykk eyeliner langs vippekanten. Ikke bruk våtliner. Husk å spisse eyelineren først.
– Bruk deretter en børste til å jobbe fargen ut. Oljen i eyelineren vil sørge for looken du ønsker deg.
– Legg så svart øyenskygge over. Dette gjør at det holder seg ut i de sene nattetimer. Spray gjerne litt fuktighetsspray på børsten, for en mer naturlig look. Det gjør det også enklere å jobbe med skyggen.
– Legg nå eyeliner på våtkanten. Deretter avslutter du med skygge på våtkanten. Nok et av Tores smarte triks for å få det til å sitte lengre.
– Når basen er klar, velger du farge. I denne videoen har vi valgt å bruke brunt, men du kan fint velge en farge som passer for deg.
– Bruk en børste som sprayes, og jobb fargen utover globallinjen. Bland gjerne fargene for å få mer effekt.
– Legg en lysere skygge rett under øyenbrynet, for å åpne blikket.
– Tilslutt legger du en eyeliner langs vippekanten. Bruk en mindre børste, og en svart øyenskygge når du gjør dette, i stedet for liner.
– Avslutt med mascara, og rydd opp looken med concealer under øynene.
– Ha Q-tips tilgjengelig for å få vekk eventuelt dryss.

Se step-by-step video:

Previous Article
Next Article