LOADING

Type to search

Sunn hud i høst

velvære

Sunn hud i høst

Yaksheetasri Skin care specialists in Chennai

Høsten er her for alvor og mange har nok allerede begynt å irritere seg over tørrere hud. For mens luftfuktigheten forandrer seg, krever huden mer. Det er dessverre ikke sånn at vi her oppe i nord kan gå gjennom vinteren med glødende hus uten litt hjelp.

Det er imidlertid ikke bare kremer som kan hjelpe deg. Kosthold har også en del å si. Her er rikelig med A-vitaminer og E-vitaminer nøkkelen. Det beste, og kanskje enkleste, du kan gjøre er å drikke rikelig med vann. Dette er kanskje ikke like fristende når været er kaldere, men det er definitivt verdt det. I tillegg har fet fisk en dokumentert effekt. Ikke alle er så glad i fisk og er du en av de kan du bytte ut fisken med advokado eller valnøtter.

IANAC-REN-RADIANCE-PRODUCTS
Er du av typen som liker å gå litt grundig til verks, kan en serie med REN-produkter være redningen. Radiance skal gi glødende hud, på bare 7 dager, og eksfoliering er en grunnsten i denne hjemmebehandlingen. En 2-1 skrubb med rens, en fuktgivende maske, et serum og en AHA-syre skal, i følge REN, hente frem ny og glødende hud på bare syv dager. REN føres på Skin Tonic i Bogstadveien.

Grønnsaker er også en viktig kilde til A-vitamin og E-vitamin, begge viktige for å tilføre huden fuktighet. Både gulrøtter, egg, brokkoli og salater er enkle matvarer å inkludere i matpakken. Bla deg gjennom for tipsene til glødende og frisk hud, både fra innsiden og utsiden. Butikker som kan hjelpe deg med å oppnå den sunne huden nå på høsten er The Body Shop, Tonica Skin, Meny, Centra, Life Helsekost, Kicks med flere. Ta turen til Bogstadveien for å få sunn hud i høst.

[sliceshow id=»2106″]

Previous Article