LOADING

Type to search

Høstens skoguide hos Nilson Shoes

Mote

Høstens skoguide hos Nilson Shoes

Vagabond_spänne

Tekst: Lisa Kirstistuen Foto: Johnny Vaet Nordskog og Nilson Shoes

Sko deg i røft skinn, cowboy og komfort denne høsten. Nilson Shoes kan friste med nye merker som vil gjøre deg trendy i månedene framover.

Ville vesten hos damene
Denne høstens damekolleksjon hos Nilson Shoes er preget av den røffe cowboystilen med frynser og grovt skinn. Likevel er detaljene enkle og stilen er ikke overdådig. – Jenter liker å leke seg med stilarter og tørr å investere i spesielle sko, forteller butikksjef hos Nilson Shoes i Bogstadveien, Elise Kristensson. For alle som ønsker å slenge seg på cowboytrenden anbefaler Kristensson det portugisiske skomerket, Catarina Martins. – Catarina Martins er nytt hos oss i år, og vi er veldig stolte av å få selge produktene i vår butikk. De er opptatt av kvalitet og hvert skopar er unikt, sier Kristensson. Høstens kolleksjon holder seg tro til cowboystilen, med røft skinn, frynser og grove detaljer. Likevel holdes det enkelt, slik at skoene kan brukes i flere sesonger.

Prisene varierer fra 1500-2500 kr.

Catarina Martins_stövel

 

Catarina Martins

Klassisk og stilrent
En annen nyhet hos Nilson Shoes denne høsten er Loake. Det britiske skomerket selger klassiske skinnboots av høy kvalitet, og det tar åtte uker å lage og montere et par Loake sko. Den klassiske ankelstøvletten går aldri av moten, og Loake passer for kvinner som ønsker å investere i klassiske og komfortable sko som både kan brukes til hverdag og fest denne høsten. Noe annet som er stort i høst, er det britiske skomerket, Dr. Martens. Merket som tidligere bare var populært i punkmiljøet, har de siste årene satset på å nå en bredere kundegruppe. Høstens kolleksjon er mer klassisk og mindre massiv enn tidligere. I tillegg har merket bevart den klassiske Dr. Martens skoen mange unge leter etter. – Dr. Martens er kvalitetssko som også kan brukes på vinteren ved å benytte seg av en ullsåle eller ullsokker, forteller Kristensson.

DrMartens

 

Dr. Martens

Klassisk og komfortabelt hos mennene
Herrene holder seg gjerne innenfor komfortsonen når det gjelder sko, og er ofte på leting etter enkle boots som kan brukes til både hverdag og fest. I år er det kontraster som gjelder, og istedenfor å bruke pensko i høyblankt lær kan du heller kombinere festantrekket med et par røffe boots i melert skinn fra merket Steptronics. – Steptronics er utrolig populært blant mennene. De er mer opptatt av komfort enn oss jenter, og alle Steptronics sko har en superfleksibel og komfortabel såle, tillegg til å være utrolig stilfulle. De passer perfekt både på byen og på fotballkamp, mener Kristensson. Kristensson anbefaler gode såler i sko, både for kvinner og menn. Dette gjør ikke bare skoen mer komfortabel, men er også mye bedre for føttene. 

Shopping på budsjett
Dersom en ikke ønsker å bruke over tusen kroner på et par sko, har Nilson Shoes flere modeller fra deres eget merke. Selv om prisklassen er noe lavere enn hos eksterne merker, står fremdeles kvaliteten og komforten i høysetet. Prisklassen varierer fra 599 og oppover. 

Noe for alle og enhver
Med eksterne merker som Vagabond, Vans, Converse, Nike, Legero, Clarks, Gant og Timberland med mer, er det tydelig at Nilson Shoes er opptatt av mangfold i sitt sortiment. Kjeden ønsker å tilby sko i alle prisklasser til ulike typer mennesker. Uavhengig om du er sporty, klassisk, enkel eller high-fashion. _MG_9069