LOADING

Type to search

Bilfri markedsdag lørdag 12. oktober

aktiviteter

Bilfri markedsdag lørdag 12. oktober

new

Neste bilfrie markedsdag i Bogstadveien er nå til lørdag 12. oktober. Butikkene bringer sine varer ut på gaten, og har salg og flotte tilbud. Vi har samlet ti tips fra Tine Venås, Community Manager i Yelp Oslo. Hun mener det er det deilig å kunne gå midt i gaten uten å måtte tenke på biler og trikk.

– Det er en spesiell stemning når mange mennesker samles på samme sted en lørdags formiddag, sier hun til Bogstadveien.no.

Ti tips for en hyggelig og god handel på Bilfri Markedsdag:
1. Legg deg opp en løype. Planlegg hvilken ende av Bogstadveien du vil starte i, og hvilke butikker du garantert skal innom.
2. Hold kontakt med de du går med. Avtal et møtepunkt, det er mange som går i Bogstadveien denne dagen, og man kan lett komme bort fra hverandre. Sørg for at alle mobiltelefoner er ladet opp.
3. Del dere opp. Hvis gutta vil den ene veien, og jentene vil den andre veien, så kan dere vel dele dere opp? Avtal å møtes på en restaurant eller cafe om en time, for en liten pause.
4. Kle deg etter været. Sjekk værmeldingen før du drar til Bogstadveien, og kle deg etter forholdene.
5. Kle deg for å prøve på klær. Det vil være mange gode tilbud i Bogstadveien og Hegdehaugsveien denne dagen. Derfor kan det være lurt å kle seg i tøy som er lett å ta av og på, slik at prøvingen av klær blir lettere.
6. Be de ansatte i butikkene om tips. Det er kremmerne i Bogstadveien og Hegdehaugsveien som kjenner gaten best, og har gode tips. Be dem om tips og hjelp om det er noe dere lurer på.
7. Ta med både kort og kontanter. De fleste tar kort, men det kan også være lurt å ha med kontanter i tilfelle.
8.  Benytt deg av de gode tilbudene! Det er ikke sikkert den samme varen fortsatt er på salg uken etter.
9. Ta pauser på veien. Alle cafeene og restaurantene i Bogstadveien har åpent denne dagen, og er klare til å ta deg i mot og servere deg noe godt å spise og drikke.
10. Start tidlig. De beste tilbudene blir revet bort først, så for å sikre deg kan du gjerne starte tidlig. Markedet åpner allerede 0900.

Ønsker du og din butikk å leie standplass? Ta kontakt med markedsavdelingen i MBN allerede i dag! post@bogstadveien.no