LOADING

Type to search

Gjør sengen din klar for vinteren

interiør

Gjør sengen din klar for vinteren

millenottiBilde: Mille Notti. 

Få ting er som å legge seg i en varm og deilig seng med gode dyner og puter etter en lang dag ute i kulden. For det er når kulden kommer at man virkelig setter pris på de gode materialene til seng og sengetilbehør. Dun, ull og økologisk bomull for eksempel. Er sengen din klar for vinteren?

mille_notti_dunBilde: Mille Notti.

Dun er en nødvendighet om man skal oppholde seg i Norge i månedene som kommer. Mille Notti har noen av markedets luftigste og deilige dyner og puter, og du finner dem blant annet hos Bellas Hus i Kirkeveien 56.

canada_goose_home_and_cottage

Bilde: Home & Cottage Blogg.

Det som er inni dynene og putene er selvfølgelig viktig, men det er utsiden også. Visste du at det populære klesmerket Canada Goose også tilbyr sengetøy og tepper i høy kvalitet? Se nærmere på nyhetene hos Home & Cottage i Bogstadveien 6.

Sjekk om du mangler noe!
– Dundyne
– Dunpute
– Sengetøy i rene materialer
– Ullpledd
– Sengeteppe