LOADING

Type to search

Restriksjoner når H&M slipper Marant-kolleksjonen

Mote

Restriksjoner når H&M slipper Marant-kolleksjonen

HMbyMarant2

Førstkommende torsdag slippes Isabel Marant-kolleksjonene på H&M i Bogstadveien, og den er så populær at det nå er lagt restriksjoner på hvor mange du kan kjøpe av hver farge. Tidligere har svenskenes mote-gigant sluppet svært vellykkede kolleksjoner i sammarbeid med Karl Lagerfeldt, Versace og Comme Des Garçons, noe som har ført til lange køer i flere av butikkene.

Med sin uanstrengte stil har Isabel Marant skapt en ny og populær variant av parisisk eleganse, der hun kombinerer urban attityde, bohemsk eleganse og rock ‘n’ roll med en uimotståelig fransk touch. For H&M designer Isabel Marant en kolleksjon med nøkkelplagg inspirert av hennes signaturstil. Kolleksjonen lanseres 14. november 2013 i ca. 250 butikker over hele verden samt online. Isabel Marant vil også for første gang lage en herrekolleksjon.

”Jeg er smigret over samarbeidet. H&M jobber med de beste designerne, og det er både spennende og ærefullt å bli spurt. Målet er å skape noe ekte som kvinner ønsker å bruke i hverdagen, med et visst sorgløst preg som jeg oppfatter som veldig parisisk: Du kler deg pent, men på en uanstrengt måte som fortsatt er sexy. Kolleksjonen er gjennomsyret av denne enkelheten og attityden. Alt kan kombineres etter ditt eget instinkt. For meg handler mote om personlighet,” sier Isabel Marant.

”Vi synes det er spennende å ha Isabel Marant som gjestedesigner hos H&M. Måten hun kombinerer forskjellige elementer på i kolleksjonene og skaper en stil som er både uanstrengt og urban, gjør henne veldig aktuell. Hun har et godt øye for etniske detaljer og en sjelden evne til å skape klær som folk virkelig har lyst til å gå med. Vi er sikre på at H&M-kundene vil bli begeistret for denne kolleksjonen,” sier Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M.

Isabel Marant er født og oppvokst i Paris og begynte å lage sine egne klær allerede som tenåring. Hun studerte på den anerkjente moteskolen Studio Berçot og arbeidet seg oppover i motebransjen. Isabel Marant startet med en smykkekolleksjon og deretter med strikkede plagg før hun lanserte en hel kolleksjon i sitt eget navn i 1994. I dag driver hun et internasjonalt ledende motehus med en rekke butikker over hele verden, og den parisisk elegante stilen hennes som kombinerer det bohemske med maskulin skreddersøm, vokser i popularitet sesong etter sesong.

Tags:

You Might also Like